22.5.2011

The Wedding Planner

Koko viikonloppu on menny vahan niin ja nain, mitkaan suunnitelmat ei oo tuntunu pitavan. Perjantaina illalla thaimaa S tuli tanne ja katteltiin OnDemandilta He's just not that into you. Sita kattellessa tajusin, etta oon kylla nahnykin sen jo kertaalleen, mutta ihan hauska leffa on. Menin sit aika ajoissa jo nukkuun, kun lauantaina piti lahtea liikkeelle ajoissa.

No itavalta A sit soitti, etta niitten yhella hevosella oli ollu ahky yon aikana, joten sen hostvanhemmat oli ollu hereilla koko yon kavelyttaen sita, joten se katto lapsia sit aamusta. Ma sit juttelin aitin kanssa skypessa ja aloin kattoon The Wedding Planner nimista leffaa. Lopulta ennen kolmea A tuli hakeen mua ja ajettiin Newportille, eli Kentuckyn puolelle. A:n tapaaminen oli jossain saksalaisessa ravintolassa, ja ma olin taas niinkin rohkea, etta otin juustohampurilaisen.

Kaikkea kun juteltiin siina, niin se LCC tiesi mut aupairina, jonka hostperhe ei ollu lentokentalla oottamassa. Koska just se perhe ootteli mun kanssa siella lentokentalla, ketka on nyt jo toista kertaa rematchissa ja kun se on puhunu paljon niitten kanssa. Ja sit kyselin silta, kun sain eilen takasin ton DS 2019 kaavakkeeni, ja siina suositellaan, ettei kannata poistua rajojen ulkopuolelle kahen viimeisen kuukauden aikana. Mut se kylla sano, etta han ei suosittele viimeisen kuukauden aikana, mut ei meilla pitais olla mitaan ongelmaa, se on enemman mm. Etela-Amerikkalaisilla ja Venalaisilla. Koska CulturalCare ei ainakaan tuo aupaireja enaa Perusta, koska about 70-80 prosenttia Perulaisista aupaireista meni naimisiin amerikkalaisen kanssa, etta ne sai jaada tanne, niin USA ei oikein tykanny. "Mut te nyt ette tanne halua jaada ja ne tietaa sen, niin ei teilla pitais olla mitaan ongelmaa rajan ylitysten kanssa viimeisillakaan kuukausilla." :D

Tapaamisen jalkeen mentiin kokoonpanolla suomi, saksa, itavalta ja meksiko Jungle Jim'siin, ja nyt sinne oli tullu myos TuttiFrutti -hedelmakarkkeja. Ostin pussin dumleja, pussin tuttifrutteja (sellanen about 200g pussi, ja siella on vaan niita hedelmia, ei pahoja liitulakuja tai lakritseja, nam!) ja pussin pandan lakua :) Kylla nyt kelpaa! Tosin hedelmakarkit jo syoty ja melkein kaikki dumletkin...

Sielta sit tultiin kotiin kaheksan jalkeen, kun A:n piti viela tyoskennella. Ja en sit jaksanu tehda enaa mitaan, kattelin vaan telkkaria ja menin nukkumaan.

Tanaan olisin halunnu menna aamulla Kings Islandille, mutta A tyoskentelee, S:n hostaiti ei oo viela ostanu sille sita passia sinne ja samoin thaimaa S ei oo viel ostanu sita. Ja nyt sit vaan hengailen kotona kahteen asti, kunnes meen saksa S:n mukaan sen tapaamiseen, ne menee pelaan minigolfia :) 

Ens viikolle ei oo mitaan ihmeellisia suunnitelmia myoskaan, keskiviikkona mennaan varmaan A:n kanssa Kings Islandille, ja perjantaina olis tarkotus menna kolumbia M:n kotiin yokylailemaan porukalla, kun niilla on uima-allas ja sit olis tarkotus grillailla ja vaan hengailla, parasta olla hyva saa!

Nyt jatkan tata ajan tappamista kahteen asti, moimoi!

PS. Mitahan se heppu ajattelee, joka sita maailmanloppua ennusti eiliseks, kun ei sita sit tullukaan. Islannissa tosin taas joku tulivuori alko purkautuun, etta voi vaikeuttaa lentoja ja sita ennustetaan pahemmaks kun viime vuoden purkausta. No silla on nyt reilu kaks kuukautta aikaa purkautua ja rauhottua ja sit pitaa olla kunnossa, kun ma tuun kotiin!

Ei kommentteja: