20.5.2011

Springfield

Ihan alkuun taytyy sanoa, nyt kun viela muistan, etta joku anonyymi kysy jotain aupaireiluun liittyen pari postausta sitten, ja luin sen kommentin sahkopostista, mutta poistin, ja sit bloggerissa olikin ollut se joku paivitys/korjaus, niin se oli poistunu. Ja en tietenkaan enaa muista, etta mita kyselit. Eli jos luet tan postauksen, niin kysypa uudestaan!

Tata postausta on koristamassa kuvia Springfieldista, missa oltiin viime viikon torstaina, pidettiin laksiaiset saksa V:lle. Toi eka kuva on maksuautomaatti, mihin maksettiin parkkimaksu... Oli kylla hieman epailyttava laatikko. :D



Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Eilinen tyopaiva oli aika kamala, koska baby oli hirvea. Hostit jo varoitteli aamulla, etta se on ollu koko aamun tosi kiukkunen, rupee vaan huutaan, jos sen laskee maahan, ja silla tavalla se jatko koko paivan... Illalla sit tavattiin yheksan jalkeen itavalta A:n ja meksiko S:n kanssa T.G.I.F.:ssa, ma tosin soin vaan ranskalaisia, kun soin jo kanaa aiemmin dinneriks. Sielta suunnattiin keilaamaan, kun viimeks ne mainosti tota dollarin juttua, etta dollarin peli ja dollarin kenkavuokra, mutta sit siina oli viela jokaselle joku 5 dollarin maksu, eli 7 dollaria tuli maksaan yks peli. Ja voitin taas ton pelin, vaikka alotin niin huonosti, jee! Kotiin tulin puoli kahentoista maissa.

Tanaan on ollu taas ihana ilma pitkasta aikaa, aurinko paistaa ja lampoa +23! Aamulla kattelin OnDemandilta I love you, Beth Cooper, ihan semihauska high school komedia. Ja kun S tuli kotiin, niin vietettiin sit toi koko 3,5h ulkona, ensin mentiin pyoraillen puistoon piknikille, ja sit loppuaika vietettiin etupihalla. Ja nyt ne lahti taas leikkiin naapureitten kanssa ja baby meni nukkuun, ahh rauha! Ja tein pienia laskutoimituksia tanaan; 36 paivaa synttareihin, 55 tyopaivaa ja 95-97 paivaa, etta saavun kotiin! <3

5 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

ihania kuvia taas :) mut niit on aika vaikee kattoo ku ne on noin isoi :P ei meinaa mahtuu ruutuun ja tekstit sivupalkista menee paalle, en tiia ootko huomannu mut ajattelin mainita :)

enlav kirjoitti...

Hei kiitos kun sanoit, kun en ollu varma, et näyttääks se noin vaan mulle, kun joskus kysyin ja joku sano, ettei mee. Mut tulevaisuudessa laitan pienempänä! :)

Anni kirjoitti...

Jee, kohta sä tuut kotiin!! (:

enlav kirjoitti...

Anni: Niinpä :)

Krista Lönnqvist kirjoitti...

kiva :)
ku ne on nii hienoi et harmittaa ku ne ei "nay kunnol" :)