7.5.2011

Sleepover

Eilen mentiin tosiaan kolumbia A:n kanssa pelaan tennista, ja se onnistu lyomaan sen pallon koko ajan muitten kentille, etta noloina hypyttiin sita hakemassa sielta. Ja sit kavasin vaan kotona suihkussa ja pakkasin kamat, ja ajelin itavalta A:n kotiin. Ensiks kaytiin ruokkiin hevoset, se poni on mun rakkaus! Se on vaan niin sopo, en ma niista hevosista valita :D Ja koulutin kissoja, kun niilla on nelja kissaa, ja se yks musta kissa (poika) pomottaa aina sita toista valkosta (poika) kissaa, ja kerran ihan kunnolla hyokkas sen kimppuun kun silittelin molempia. Sit aloinkin syrjiin sita mustaa, paha kissa. Haha silti se yritti tulla mun luo rapsuteltavaks, mutta saikaytin sen aina pois, koska vietin aikaa sen valkosen kanssa.

Me sit tehtiin pitsaa ja katteltiin parit leffat, ensin Easy A, kun A ei ollu nahny sita, ja se on niin hyva! Ja sit tehtiin isot kipolliset jaateloa, mun annoksesta loyty suklaahippujaateloa, tuoreita mansikoita, kermavaahtoa ja vahan suklaakastiketta, nam! Olin vaan sit ihan ylitaynna ja tuli lopulta paha olo kun soi sen koko annoksen. SIt A halus nahda Death at the Funeral, minka oon kans pari kertaa nahny, mutta ei haitannu kattoo uusiks, kun on hauska! Ja jossain vaiheessa leffaa nukahdin ja herasin siihen, et A sammutti telkkarin, kun sekin oli ihan nukahtamaisillaan, ja kommittiin ylakertaan nukkuun siina kahen maissa.

Aamulla herattiinkin jo ysin jalkeen ja sit vaan juteltiin ja otettiin ihan rennosti. Kaytiin ruokkiin hevoset, ja nyt toi niitten koira oli pahis, vaikka A sille sano, etta ala koske siihen kissan ruokapurkkiin, minka se anto sille mustalle kissalle, niin koira kavi varastaan sen ja juoksi pois paikalta, ja kissa jai vaan sihiseen. :D Haha joku onneks pomottaa sitakin.

Me vaan katteltiin jotain videoita youtubesta ja pelattiin korttia, kunnes lahettiin pelaan tennista melkein hostmumin vanhempien takapihalle, kun siella on toiset tenniskentat. Ei me kovin kauaa jaksettu pelata, kun alko vahan tihuttaa ja lahettiin sit molemmat omiin koteihimme. Ja nyt oon laittanu itteeni kuntoon, et lahen reilu puolen tunnin paasta ajeleen kohti thaimaa N:n kotia, meilla on LCC tapaaminen siella, se pitaa pienet laksiasjuhlat, kun lahtee ens viikon alussa kotiin kahen vuoden taalla olon jalkeen.

Edellispaivana muuten kun ajeltiin saksa S:n kanssa takas kotiin tennista pelaamasta, silla oli cd autossa soimassa, ja se kysy et oonko kuullu tan biisin, et on tosi hyva. No kyselin sit et kuka sen laulaa, ja se oli Sunrise Avenue. Ja S vaitti sen olevan Briteista, kun ma aloin vankaan et hei ma oon kayny niitten konsertissa ja se oli viela joku ilmaiskonsertti, kylla ne on Suomesta. Haha loyty joku suomalainenkin bandi mista se tykkas :D

Nyt meen viela askarteleen jonkun laksiaiskortin N:lle ja lahden ajeleen sinne bensa-aseman kautta. Nyt on bensa hitusen alle nelja dollaria niin pitaa menna tankkaan ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kato Venla sähä tunnistat jopa jonkun bändin :DD Mut jeee Suomi nousee maailman kartalle<3

btw, nyt Suomeen on tulos se Hall Pass, tai telkkaris mainostettiin et tulee leffaan. Se leffa mikä käytiin kattomas siel siis:D

enlav kirjoitti...

Joo mäkin tiedän jopa jotain ;) Hahaa nyt vasta :D