3.5.2011

Keltainen toukokuu

Taalla toi sade ei sitten lopu millaan. Eilen aamulla uhkasin sadetta ja lahettiin pienelle kavelylle, mutta on se hienoa hyppia kauheissa vesilammikoissa ja kastua ihan totaalisesti. Ja ei oo ees lammin, +6 astetta tais olla eilen aamulla. Olin sit ottanu sormikkaat mukaan, mutta en niita kuitenkaan kayttanu, vaan ne oli rattaitten paalla, ja takas tullessa, kun tehdaan sellanen ympyra, kattelin, etta mika ihme musta montti tuolla on, ja ne olikin mun hanskat, en sit ollu huomannu kun oli tippunu.

Eilinen typaiva meni jees, paitsi et ei just menty ulos kun alle puoleks tunniks etupihalle leikkiin, kun tuli sateeseen pieni tauko. Ja sit lapset meni naapuriin leikkiin ja ma sain kirjotettua kaks sivua tota esseeta! Hostmum tulikin jo puol kuus, syotiin ranskiksia ja kananugetteja ja sit lahin kolumbia A:n kanssa Greene Mall:Ille leffaan kattoon Prom -leffan. Ma olin tsekannu sen ajan ja en tarkastanu uudelleen, ja saavuttiin sinne 7.40, kun muistin leffan alkavan 7.45. No leffa olikin alkanu 7.25, mutta se oli vasta ihan jus alkanu, kun mentiin sinne saliin, niita mainoksia tulee niin paljon. Ja vitsi oltiin ainoot siella salissa! :D Ei tarvinu ainakaan kuiskutella mita haluttiin sanoa. Ei ollu kummonen leffa, joitain hyvia kohtauksia siina oli, ja se paahenkilopoika oli hyvannakonen, mutta ei kylla kymmenen dollarin arvonen leffa.

Tanaan taas uhmattiin tollasta pikkusta kaatosadetta ja kaytiin pieni lenksa kaveleen, mutta ei siella tota 25minuuttia kauempaa voinu kavella. Ja babyn nukkuessa kattelin Supernaturalia telkkarista ja ihan piruuttani tsekkasin Bon Jovin keikan, etta olisko tullu lisaa lippuja, ja OLI! Nopeesti siina sit saksa S oli facebookissa, niin varmistin, etta tuleeks se messiin ja ostin meille liput! Kaikkien maksujen kanssa tuli yhteishinnaks $55,30 dollaria, eli alle $28/henkilo (eli euroissa semmonen 21, ei paha ei paha :D). Eli ens viikon tiistaina sit toitten jalkeen suunnataan Columbukseen! Oon nyt vahan kuunnellu Bon Jovin biiseja, etta osaa vahan niita lauluja ja tietaa missa mennaan :D

Iltapaivalla leivottiin S:n kanssa suklaakekseja ja ma tein ittelleni lounaaks lettuja. Tosin sita suolaa lorahti pikkusen liikaa, joten oli aika suolasia ja ei sit enaa niin hyvan makusia. P:lla alko tanaan toi nelosryhman voimistelu, joten se lahti jo neljaks voimisteluun. Ja S on naapurissa ja vauva nukkuu, joten tulin kirjottaan tota esseeta. Ja M:lla oli facebookissa linkki aikakoneen Keltainen biisi, vitsi toi on vanha biisi! Muistan, kun lauleskeltiin sita joskus ekalla ja tokalla, oi voi. :D Taa on sita ysikytlukua!




"Ikkunasta kuulen kuinka linnut iloisesti laulaa
kertoen viestiään meille
lumet sulaa
ruoho kasvaa
aurinko saa taas
kaiken muuttaa uudestaan

Kevätsade puhdistaa ja raukeaksi tekee maan
valo antaa kaikelle aikaa
unelias mielikin
jo hehkun aavistaa
iho tahtoo koskettaa

keltainen toukokuu
mikset sä jo tuu
oon turhaan odottanut tuulta lempeää
nyt sisään suureen unelmaan
tahdon sukeltaa
ja toivon ettei eika tää tuu koskaan loppumaan

kesä antaa kaikille onnen tunteen,
jonka voi säilyttää
kun pimenee taas syksyinen iltapäivä
voi kesän muistot lämmittää

sateenkaaren alla kuljen
taakse talven portin suljen
kostealla sammalella seison
aurinkokin alkaa paistaa
sade vaihtaa kaistaa
vaihdan mieleen keltaiseen."


Tanaan olis tarkotus menna kattoon saksa S:n ehka sulosinta koiranpentua! Se koira on niilla hoidossa, kun S:n hostaitin miesystava on tyomatkalla. Nain kuvan facebookissa, ja oon varma, etta siina on jotain villakoiraa! Saattaa olla, etta kun sielta lahden, ne ei loyda enaa koiraa mistaan. Voi tapahtua pieni kidnappaus! 8)

PS. Suomi T Columbuksen liepeilta on kanssa tulossa tonne Chicagon viikonloppukurssille, eli jes, paasen ehka puhumaan suomeakin, kun meita suomalaisia on kolme ainakin!

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Aaaargh, oon kade tosta Bon Jovista :p Ja joo, samat fiilikset Prom-leffasta mullaki oli :D

Anonyymi kirjoitti...

Täältä löytyy toinen kateellinen... Jon<3

Mut toi Toukokuu on kyl ihana biisi. Laulettiin sitä aina jossai ala-asteen vikoilla luokilla... :)