4.5.2011

Cutest puppy

Eilen illalla toitten jalkeen menin naapuriin treenaan 20minuutiks, kun niilla on crosstrainer. :D En jaksanu ajaa reccenterille (ja btw bensa on nyt $4,19/gallona, ettei paljon turhaa huvitakaan ajaa). Ja urheilusuorituksen jalkeen menin saksa S:lle kattoon sulosinta koiranpentua ikina! Ekaks kun otettiin se ulos hakista, ja pissas lattialle ja kun nostin sen, et laitettais se ulos, niin se pissas viela munkin paalle. Mutta ei tollaselle porrokasalle voi kun nauraa, se oli niin ihana! Se ei myoskaan pysyny hetkeakaan paikoillaan, joten kuvan ottaminen oli hiukan vaikeeta, mutta pari kuvaa siita sain, mitka ei oo taysin tarahtaneita.


Photobucket

Photobucket




Me sit kulutettiin ilta kattelemalla youtubesta suomalaista ja saksalaista musiikkia, mm. vanhoja Euroviisukappaleita. Kylla S tiesi just Lordin, HIM:in, Nightwishin ja The Rasmuksen. Ja kysy et eiks meilla oo muuta musiikkia kun just tollasta hevimetallia (ensiks kirjotan metihevallia ja mietin etta miten ihmeessa toi sana kirjotetaan), tai sit teknoa, mita se Valdo's people:n esitys oli euroviisuissa. Kuunteltiin me vahan Cheeckia ja Petri Nygardia ja jotain saksalaista rappia, mutta lopulta suomi vei voiton karuudessaan, kun naytin naita turhia julkkiksia. Ei voi loytya kauheempaa kun Johanna Tukianen, tan S:kin myonsi parin tanssi ja lauluvideon jalkeen. Puoli kymmenen maissa taisin tulla kotiin ja aika pian menin nukkumaan.

Ja eilen sain parikin tarkeeta sahkopostia, Chicagon viikonloppukurssilta oli tullu viestia, etta valitse tunnit, mita haluat opiskella, joten nyt olis tulossa mm. Sign language (mika taa on suomeks, aivot raksuttaa tyhjaa?), digital photography ja american history 1920's. Ja toinen viesti oli CulturalCarelta, etta nyt olis alle kaks viikkoa aikaa ilmottaa kolme lahtopaivaa, millon oon valmis lentamaan kotiin. Luultavasti tuun siihen paperiin ruksailemaan 23, 24 ja 25 elokuuta, mutta pitais ensiks varata noi omat lennot westcoastille ja takasin tanne. Ja et siis joudu mitaan maksamaan, jos lennat ma-to, pe-su paivista joutuu maksaan jotain lisamaksua, ja jos haluat lentaa eri kaupungista kun siita sun "kotikaupungin lentokentalta", joissain joudut maksaan ja joissain et, riippuu mihin ryhmaan kuulut, USAn kaupungit oli lajiteltu viiteen ryhmaan ja siella kerrottiin paljonko joudut maksamaan, jos haluatkin lentaa tuolta tai taalta. Ja jos et kerro lentotietojasi tohon merkittyyn paivamaaraan mennessa, joudut kans maksaan lisaa. Eli ton takia piti nyt kattoo paivamaartiks ti-to, koska en ma nyt mitaan ylimaarasta ala maksamaan.

Ja koska taalla on satanu noin hirveesti, niin noi jotkut pumput joutuu pumppaan ihan koko ajan, ettei basement ala lainehtiin, kun vesiraja on korkeemmalla kun kellari. Niitten olis siis parasta toimia, en halua joku aamu herata siihen, etta lattia on marka. Mutta toi sade ei nayta olevan loppumassa sitten ollenkaan, niin saa nahda miten kay...

Nyt lahen hakeen S:n bussipysakilta, moikka!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HIM<3 Joo mut Suomi on kyl tunnettu rock musiikistaan. Tai moni bändi mikä on luonnu uraa ulkomailla on tollast raskaampaa..

Kivasti siellä sitä vettä sit tulee :o

Oi vitsi mä juoksisin pää kolmantena jalkana tonne 1920-luku kurssille :D Tai valokuvaukseen myös mut :D
Ja eiks sign language oo viittomakieli? Tai sign on merkki tai jotai? nii siitä sitte päättelin :D

Anonyymi kirjoitti...

minkä rotunen toi koiruli on? :)

stamp kirjoitti...

Eiks toi sign language oo niinku viittomakieli tai ehkä elekielikin mutta kuulostaa tyhmältä että elekielestä olis joku oma kurssi..

Söpis toi koira!

enlav kirjoitti...

JJ ja stamp: Joo viittomakielihän se!

Ano: Puudelin ja kokkerspanielin sekotus muistaakseni. Jos en nyt ihan sotkenu rotuja päässäni.