23.5.2011

Tornado warning!

Istuttiin tossa takapihalla syömässä, kun alko kuuluun sireeni, mut se oli aika hiljanen, ja kysyttiin hostdadia ulos, et onks toi tornadovaroitus. Se tuli kuunteleen ja totes, et on se varmaan. No oltiin silti vielä ulkona, ja pohdittiin, että pitäiskö mennä sisälle. Naapureita näky juoksevan sisälle, joten mentiin mekin, vaikka ei ees tuullu yhtään, eikä taivaskaan näyttäny pahalta. No tultiin kellariin ja alettiin kattoon sääkanavaa, ja se varottaa meijän aluetta pahasta myrskystä, ja käytiin ylhäällä kattoon ikkunasta, ja näky jo selvä myrskyraja ja alko nyt ukkostaan. Toivottavasti nyt ei iske tänne, päivitellään myöhemmin! Tai valot kyllä räpsyy, että saattaa lähteä sähköt kohta!

EDIT: Nyt about tuntia myöhemmin ei oo enää varoitusta, ulkona vaan tuulee ja sataa, eli kaikki hyvin!

6 kommenttia:

jossu kirjoitti...

Et tiedä, kuinka kiva näistä luonnonmullistuksista on lukea. Oot ilmeisesti osunu aika tornadoaltiillee paikalle? Mut kuitenkin, vaikkei edes tunneta, niin täällä saa olla sydän syrjällään, että mitä tapahtuu. ;o

Parasta on se, että mun paras kaveri on nyt ollu kohta 10kk Uudessa Seelannissa ja se asuu siellä, mihin se toka iski, mutte onneks ollu kotona..

enlav kirjoitti...

Jossu: Siis tää oli eka kerta reilu 9pm aikana, kun meille tuli ees varoitus :) Et ei täällä usein oo. Hui kauhee toi sun kaveris juttu! Onneks ei ollu kotona!

jossu kirjoitti...

Ah, muistin väärin, noi aiemmat oli naapurikaupungeissa tai jotain, eikö? ;D

enlav kirjoitti...

Joo tunnin - puolentoista tunnin matkojen päässä on tullu varoituksia pari kertaa, mut täällä toi oli eka kerta.

Anonyymi kirjoitti...

Olen se anonyymi pari postausta sitten, joka kyseli sulta au pairiksi hakemisesta. Joten uudestaan se sama: Ku1n sait matcheja, jotka sitten eivät ottanetkaan yhteyttä suhun ja poistuivat yhtäkkiä sun sivuilta, kysyitkö CC:lta syytä, miksi perhe ei ottanut sua vai odottelitko seuraavaa perhettä suuremmalla innolla? :)

enlav kirjoitti...

Ano: Joo kyllä mä kyselin, mutta moni ei antanu mitään syytä. Et voi kysellä, mut ei siellä usein mitään vastausta ollu :D