18.5.2011

Chicago ja paluu arkeen

No niin ja jatkoa Chicagon reissulle. Maanantaina mentiin heti seittemalta aamupalalle S:n kanssa ja lahdettiin jatkaan kaupunkikierrosta. Ensiks mentiin Gran Parkiin, missa on Buckingham suihkulahde, tosin se ei ollu paalla. Ja tuolla puistossa Obama piti ensimmaisen puheensa, kun se tuli valituks presidentiks! Sielta suunnattiin Millenium Parkiin kuvaileen beania nyt paivanvalossa, ja matkalla tuli ihan hirveesti poliiseja ja ihmisia vastaan, joten piti sit kysya, etta mita tapahtuu, niin siella oli just valittu Chicagon uus kaupunginjohtaja, ja se oli tulossa pitaan puheen. Millenium Parkista jatkettiin Navy Pierille, missa oli maailmanpyora ja pari lasten laitetta, ravintoiloita ja veneajeluille olis voinu sielta lahtea, tosin kaikki oli viela kiinni, kun oltiin jo yheksalta siella.

Sielta sit kaveltiin Willis Toweriin, ja oltiin ostettu liput jo hostellilta, niin maksettiin vaan 12 dollaria 17 dollarin sijaan. Se nakoalatasanne on 103 kerros, ja ne on rakentanu sinne pari lasiuloketta, eli seisot vaan lasin paalla, se oli tosi cool, mut myos aika pelottavaa. Sit vastapaiseen makkariin syomaan lounas, hieman kiertelya Forever 21:essa ja sit hostellille yhen maissa. S otti subwayn lentokentalle, ja ma jain hengaileen hostellille puoli kolmeen asti, jolloin lahdin sit bussiasemalle.

Bussi lahti vahan myohassa puoli neljan jalkeen, ja koska olin ekojen joukossa menossa bussiin, paasin kakkoskerroksen ihan ekalle paikalle, eli vaan lasi eessa! Pysahdyttiin taas makkarissa tauolla ja Cincinnatiin saavuttiin puoli yhentoista maissa. Saksa S oli sit mua jo oottamassa parkkihallissa, mut meilla oli tosin vaikeuksia paasta sinne parkkihalliin ja ulos, kun ne reitit meni ihan ihmeellisesti. Kotona olin hiukan ennen kahtatoista.

Ja tosiaan tykkasin Chicagosta hurjasti, enemman kun Washington DC:sta, joten jos on mahdollisuus, kannattaa menna joku viikonloppu tsekkaamaan toi city! Mutta varautukaa tuuleen! 

Eilinen paiva meni vahan vasyneena, raahauduttiin kavelylle aamulla, mika oli hyva, koska koko loppu paivan sato vetta. Kaytiin me myos piristaan itteamme naapurissa babyn kanssa, ja  muuten meni vaan kotona hengaillessa. Hostit tuli kotiin kuuden jalkeen ja ennen seittemaa itavalta A tuli tanne, ja katteltiin Black Swan, se tuli netflixista. Mulla oli suuret odotukset, kun kaikki on kehunu sita, mutta en oikein tiia, etta mita ajatella siita. Se oli niin outo, toisaalta hyva, toisaalta huono. Ja mulla jai pyoriin mieleen se allottava kohta, kun se kuvitteli repasevansa itteltaan ihoaan irti tosta kynnen ylapuolelta, hyi etta. Mutta nyt oon ainakin nahny sen elokuvan, kun halusin sen nahda.

Tanaan mulla on vaan puoli paiva, tai hostmum sano, et se tulee kyl myohassa, en tiia yhtaan paljonko, mutta ei nyt haittaa, kun A tyoskenteleekin tan paivan, joten ei voida tehda mitaan. Meen sit lasten, hostmumin ja sen vanhempien kanssa johonkin karnevaaliin :) Nyt yritan saada latailtua kuvia Bon Jovista ja Chicagosta tanne blogiin!

PS. Aitille kiitos nimpparipaketista, tuli vahan ajoissa, et pitais jaksaa oottaa pari viikkoa, ja sit saa avata paketit! <3

Ei kommentteja: