10.5.2011

Vesisotaa

Eilen tosiaan vietin koko paivan ulkona, oikeesti tosta 10 tunnin tyopaivasta taisin olla sisalla maksimissaan 2h!  Ja olin kevyella kesamekolla ja laitoin aurinkorasvaa monta kertaa paivan aikana, mutta en sit ylettynytkaan lapaluitten kohdille ja sielta karahti :( Mutta nyt kun noitten sateitten jalkeen oli lammin ja ihana aurinko paisto koko ajan, niin ei paljoa sisalle halunnu menna. 

Toitten jalkeen mentiin saksa S:n kanssa pelaan tennista, se tuli pyorallansa tahan ja pyorailtiin sit yhessa sinne tenniskentille. Just meille oli yks rata kolmesta jaljella, mutta ei taas ihan sujunu toi peli. Jonkin aikaa pelailtiin (lue: lyotiin palloa vahan sinne sun tanne ja aidan yli ja viereisten kentille), kunnes luovutettiin, pyorailtiin koteihimme, laitettiin ittemme ees vahan ihmisten nakosiks ja kavin nappaan S:n kyytiin. Huristeltiin sit Gold Stonelle syomaan jaateloa, namnam! Pelkasin koko ajan et tulee poliisi jostain pain, kun hostit unohti maksaa ton auton vakuutuksen ajallaan, ja se tarra on tulossa loppuviikosta, joten jos poliisit nyt pysayttais, tulis sakot. Mutta ei onneks nakyny poliiseja lahimaillakaan. 

Hostperhe oli menny Walmartiin ostaan hyppynaruja, kun meilla ei oo yhtaan. Mutta noi mita ne osti, ei oo sellasia pitkia, etta kaks pyorittaa ja yks hyppaa, vaan jotain kuntoilunaruja... Taytyy kaskee niita palauttaan ne ja ostaan sielta lasten osastolta pitkia naruja! Samalla ne osti pari vesipyssya lisaa, kun meilla on vaan kaks, joten nyt on kaikille pyssyt!  Eilen meilla oli pieni vesisota kaynnissa, kun S ja naapuri loysi tuolta naapurista pari pyssya ja ne kavi tayttaan ne ja pelaili keskenaan. No toi 4v. tytto vaan yksinaan katteli niita, joten kavin nappaan sen mun mukaan ja kaytiin tayttaan meijan kaks vesipyssya ja tehtiin yllatyshyokkays pojille. Ne oli ihan ihmeissaan, koska ne ei tienny et meillakin on vesipyssyja (hostdad oli yrittany ettia niita viime vkl, eika loytany, vaikka ne oli ihan esilla autotallissa), joten hyokkays oli onnistunu! Ja kylla makin aika maraks sain itteni sit kun ne paasi vastahyokkaykseen.

Ja tanaan olis illalla Bon Jovi!! :) S:n olis tarkotus tulla hakeen mua puoli kuuden maissa ja sit matkustellaan Columbukseen! Mutta nyt olis ensin tata tyoskentelya "parisen" tuntia jaljella, lahden hakeen S:aa bussipysakilta ja nauttiin tosta ilmasta, moi! <3 Ja toi kuva on N:n laksiasjuhlista otettu, unohdin julkaista eilen.




Photobucket

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Have fun Bon Jovin keikalla! :)

enlav kirjoitti...

Thanks, oli kyllä huippua! :)