5.5.2011

Bride Wars

Eilen hostmum tuli vasta kahen jalkeen ja lahdin sit suoraan postiin kannettavani kanssa. Taalta loysin tollasta suojakelmumuovia ja kaarin sita siihen, ja postista sain pahvilaatikon. Siella menikin sit aika kauan aikaa kun piti taytella lappusia ja pakata se siihen laatikkoon, mutta lopulta paasin pois reilu 60 dollaria koyhempana. Se kysy multa, etta haluanko vakuutuksen, ja olin kuulevinani et se hopotti jostain 80-90 dollarista, ja sanoin et en, ja sit ku se uudestaan kyseli, et haluatko tietaa paljonko se olis, niin ei siita tullu kun kymppi, et kun toi paketti olis ollu 50, niin otin siihen nyt sit vakuutuksen.

Mun piti tavata itavalta A Dayton mall:illa jo puoli kolme, mutta vasta kolmelta selviydyin sinne ton postireissun jalkeen. Eksyin pitkasta aikaa Forever 21:seen, ja sielta lahti mukaan pari kesamekkoa! Toinen olkaimeton valkonen, missa on paljon punasia kukkasia, ja toinen ihan musta (tosi hieno kesanvari...), mut siina oli sopo alareuna ja se on sellanen ihan perus, mita voi pitaa missa vaan. Molemmilla oli hintaa n. $13 eli sellanen kymmenen euroa. Juotiin mallilla smoothiet ja sit suunnattiin A:lle, kun se unohti pankkikorttinsa kotiin.

A:lla hengailtiin ja jossain vaiheessa thaimaa S tuli kattoon meijan kanssa Bride Wars -leffan, eli Morsianten sota. Se oli hauska, siina on Anne Hathaway ja Kate Hudson, ja ne molemmat on menossa naimisiin samana paivana, kun Plazassa sattuu erehtys niitten varausten kanssa. Leffan jalkeen lahettiin viela A:n kanssa kaymaan Buffalo Wingsissa, ma soin vaan ranskikset ja se suklaakakun palasen. Kotiin tulin puoli yhentoista jalkeen, hostdad oli saapunu just mua ennen, kun niilla on ollu talla viikolla joku meeting Cincinnatissa, et se on menny tosi aikasin aamulla ja tullu myohaan.

Tanaan oli poikkeuksellinen paiva, aurinko paisto! Lahettiin sit melkein tunnin kavelylenkille babyn kanssa ja hengailtiin vahan tossa pihassa naapureitten kanssa. Ja nyt tulin tahan koneelle tekeen tota esseeta, kun huomenna pitaa palauttaa, mutta jotenkin oli ihan pakko tulla blogiakin paivittaan... Ja samalla juttelen siskon kanssa skypessa! <3 Ja se valittaa kuin naa nappaimet pitaa ihan jarkyttavaa metelia, kun samalla kirjotan. No niin se kuulostaa kun on tottunu lapparin nappaimistoon, ja sit kirjottaa poytakoneen nappaimistolla. Nyt otan ton esseen kasittelyyni, moi!

Ei kommentteja: