12.5.2011

Elokuussa Kaliforniaan

Enpa ma sit eilen saanu nukuttua paikkareita, joten piti turvautua cokis zeroon, etta sit pysy hereilla. Oli tosi lammin paiva, 30 asteessa pyorittiin, joten me hyodynnettiin toi keli ja pelattiin taas vesisotaa S:n kanssa. Baby sai myos vetta jonkin verran paallensa, mutta kylla sekin siita nautti. Hostmum tuli kahen jalkeen ja ma lahdin pyoraileen keskustaan ostaan postikortteja ja nostaan kateista, eli reilu 7km/suunta, ja olin niin kuollut. Noi maet, toi helle ja pyora ei ollu hyva yhdistelma. Ja sit pitaa viela kattoa, ettei kukaan aja risteyksissa sun paalle "saat kaantya oikealle punaisia pain" -saannon takia, kun ei ne sit kato jalankulkijoita ollenkaan. Kotiin paastyani piti sit herkutella jaatelolla, etta sai vahan viilennysta.

Iltapaivalla sit ostin lennot West Coastille (ja oon nyt 500 dollaria koyhempi), eli perjantaina 12.8 lennan San Franciscoon, vietan siella viikonlopun, ja sit sunnuntai iltana lennan Los Angelesiin, jossa oon ehka nelja-viis paivaa, sit Las Vegasiin ja Grand Canyonille, ja maanantaina 22.8 lennan Las Vegasista Daytoniin. Taytin eilen noi CulturalCaren lentopaivat, eli Suomeen lennan 23, 24 tai 25.8 :)

Koko paivana en tehny sit mitaan muuta ihmeellista. Yleensahan oon keskiviikkosin itavalta A:n kanssa, kun se on vapaalla, mutta poikkeuksellisesti se tyoskentelikin eilen. Illalla vaan kattelin NCIS:ia (tosin olin monet niista jaksoista jo nahny), kun tuli monta jaksoa putkeen. Ja nautin basementin viileydesta, koko muu talo oli aikas tukala. Ei meijan talo Suomessa kylla ikina tuu nain kuumaks, mut tanaan aiti valas mua, et siks kun meilla on kokonaan tiilitalo! Nailla kun on tiilta vaan etuseinassa ja sit puuta, niin puu ei suojaa kuumuudelta.

Tanaan kaytiin taas kavelylla babyn kanssa, ja tanaankin on ihana ilma, mittari nayttaa +26! Illalla sit suunnaks Springfield, kun pidetaan goodbye dinner saksa V:lle, kun se muuttaa maanantaina Californiaan.

Ja nyt LCC kyselee sahkopostissa apua: "Sun hostperhees on epaluuloinen/pelokas uuden au pairin hankkimisessa, he pelkaavat, etteivat saa samanlaista au pairia kun sa." :DDD

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

läheks sä yksin tonne Caliin? :)

Anonyymi kirjoitti...

oioioioi<3 californiaaaa!
ja hyvä et sust on tykätty :) Vaikka kyllähä se ois tullu ilmi jos sust ei ois tykätty mut:D

enlav kirjoitti...

Emma: San Franciscossa olis tarkotus ainaki Tiiaa tavata, joka on siel seudulla aupairina, ja Los Angelisissa on yks kaveri, joka näyttää mulle sitä seutua + ajetaan Vegasiin ja Grand Canyonille :)

JJ: niinpä :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten muuten se sun opiskelupaikkas kun meinasit eka että jos olisit voinu tehä siellä jonkun pääsykokeen mutta oli toi aikavyöhykeongelma siinä niin selviskö vai haitko ens syksyks mihinkään opiskelemaan?

Meillä on muuten kokonaan puutalo (siis Suomessa asun) ja nytkin näyttää 28 astetta että täällä sisällä olis vaikka ulkona onkin jo vähän viilentynyt, tämmöstä tää on aina koko kesä ja aika tuskaa!