5.4.2011

Aquariumia ja museilua

Ihan vaan tiedoks, että vihaan meijän kuivausrumpua! Se on jo rikkonu mun kahet rintsikat, toiset oli vielä ihan uudet. Mähän jo kuivatan monia paitoja aina henkareilla mun pesuhuoneessa, koska se kuivausrumpu välillä pienentää jotain vaatteita. Ja täällä kun ei mitään pyykkinaruja/telineitä tunneta, niin jos ei halua sinne kuivausrumpuun heitellä vaatteita, niin sit on vähän ongelmia, että missä ne kuivais.

Eilen olin aamulla ehkä tunnin verran yksinäni noitten kolmen lapsen kanssa, ja sit lähettiin hostmumin ja noitten lasten kanssa (paitsi T ei ollu mukana, hostmum vei sen päiväkotiin, vaikka oli itekin kotona...) Newport aquariumiin. Mähän kävin siellä jo pari kuukautta sitten kolumbia A:n kanssa, mutta oli kiva mennä uudestaan. Parhaimpia oli taas pingviinit, haluaisin sellasen lemmikiks!

Takas tultiin joskus puoli neljän maissa ja sit vaan hengailtiin täällä, kunnes hostmum lähti lasten kanssa hakeen T:tä ja mä menin salille kuuden maissa. Kattelin myös tän päiväset Salkkarit, ja tosi kiva taas kun maanantain jaksoa en oo nähny, niin vähän taas missasin jotain. Salilla treenasin taas tunnin verran ja loppu illasta en tehny mitään, kattelin vähän Blind Side:a, kun hostdad oli sitä kattomassa ja kehu sitä. Mutta vaan pätkiä katoin, ihan hyvältä vaikutti.

Tänään käytiin aamulla lasten kanssa pyöräilemässä, ja eihän siitä tullu kun valitusta, kun en antanu pyöräillä tiellä, vaan käskin pyöräillä jalkakäytävällä jne. Lähettiin sit hostmumin ja lasten kanssa yhteen lasten museoon Daytoniin. Se oli tosi siisti, siellä oli kaikkia avaruusjuttuja ja tuuli- ja vesivoimajuttuja ym. Ja leikkipaikat oli parhaita, leikittiin siellä pitkään lääkäriä, kun siellä oli eläinten rötngenkuvia ja sit lappuja, mitä pysty täytteleen, kun leikki lääkäriä, että mikä on vialla. Ja kiipeily- ja liukumäkiä, pieni eläintarha ja vaikka mitä! Huomenna laitan kuvia eilisestä ja tästä päivästä!

Illalla menin enkun tunnille ja sain nyt todistuksen tosta, sain 60h sieltä. Ja sit tosta viikonloppukurssista tulee vielä 4 crediittiä, eli reilusti mennään yli vaaditun 72-90h/6 crediitin. Eli toi todistus täytyy kai lähettää culturalcarelle? Joku viisaampi vois valasta, että minne? Bostoniin? Ja voiks sen vaan skannata ja lähettää emailina vai miten? Ja tänään hostmum meni postittaan niitten veropaperit ja samalla munkin, ja kirjotti ton mun huiman $6 shekin. Eli nyt on verot hoidettu!

Nyt vielä kattelen Täykkäreitten uuden jakson ja alan nukkumaan, öitä! :)

PS. Kaipaan huomiselle sitten skypeilykavereita, koska kaks vanhinta lasta meni hostdadin vanhemmille Länsi-Virginiaan loppuviikoks, eli mulla on vaan baby koko päivän.

4 kommenttia:

mari kirjoitti...

mun muinaisena au pair-aikana ainakin annoin lcc:lle kaikki ja hän sit tarkisti että ne on ok ja sitte ilmotti eteenpäin bostoniin sit :) ite ainaki halusin nimittäi pitää noi todistukset itelläni jos tulevaisuudessa tarttis :)

ite olin siis kanssa cultural caren kautta au pairina muutama vuosi sitten, ja nyt teen välillä töitäki samalle järjestölle + lähden kesällä töihin au pair koululle nyciin, joten ihana lueskella tän hetkisten au pairien tarinoita ja palailla itekki omiin aikoihi :)

keep it up!

mari

Janiika kirjoitti...

Joo se pitää vaan näyttää LCClle. Se merkkaa vaa papereihin et joo on tehty. Jos extendaa ni sit "se pitää lähettää Bostoniin" mut sit se skannataan ja lähetetään eteenpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Määkään en oo nähny maanantain salkkareita kun ihana äitini meni poistaa tallennuksen ennen kun kerkesin kattoo sen :/ Laita linkkiä tänne jos satut löytää jostain, mää teen samoin :] Ei se nyt muuten haittais älyttömästi mua jos yks jakso jää välistä mutta maanantaina tuntu tapahtuvan vähän kaikkee niin olis kiva nähä se.

Anonyymi kirjoitti...

TÄÄLLÄ ON SKYPEILY KAVERI! :DD
Mul on menoo tos päiväl, et suomen aikaa sopii joskus about 5 jälkeen, eli usan aikaa klo11-->