17.4.2011

Easter Egg Hunt ja rusakko

Eilinen oli ihan rentoilua vaan koko päivä. Mentiin puolen päivän aikoihin kolumbia A:n kanssa Bellbrookin karnevaaliin. Se oli samantyyppinen kun Koskin markkinat, siellä oli alussa paraati, ne heitteli karkkeja ja koiran ruokaakin sain muutaman pussin, vein ne sit Maxille ja Baileylle. Saatiin myös ilmaset smoothie -kupongit sinne yhteen kahvilaan, et käytiin ne hakemassa, tutustuttiin Bellbrookin rupuseen kirjastoon ja käytiin katteleen noi kojut läpi. Ja sit siellä oli tanssishow, monia esityksiä, ihan pikkusista tytöistä high schoolilaisiin. Ja siinä paraatissa oli Bellbrookin high schoolin soittoesitys, niillä oli jos minkälaisia torvia ja rumpuja. Oli kyllä kiva karnevaali, pari tuntia me siellä oltiin.

Iltapäivällä menin mun hostperheen mukaan T:n päiväkodin 10v. juhlaan, siellä oli hyvää ruokaa, mm. lihapullia ja hedelmiä. Ja kun noi jutteli joitten tuttujensa kanssa, niin mä ihan mielelläni menin babyn perässä ympäri rakennusta, kun en jaksanu vaan yhessä huoneessa kykkiä. Siellä oli lapsille kasvomaalausta ja muita juttuja, mutta me tyydyttiin babyn kanssa kakun syöntiin, oli kyllä hyvää kakkua! Ja baby oli ihan hulluna siihen. Se myös rakasti yrittää varastella ihmisten tavaroita, mm. yks nainen seisoskeli vesipullo kädessään, ja baby meni tarttuun siihen ja yritti ottaa sen. Samoin se yritti yhen miehen kameraa varastaa. Mutta siellä oli hauskaa, ja tuli kuntoiltua, koska me käveltiin se rakennus ehkä miljoona kertaa ympäri, kun baby halus juosta ympäriinsä. Ja kaikki tuntu tuntevan babyn, ja sehän vasta rakasti, että kaikki puhu sille ja huomioi sen!

Tänään meillä oli Easter Egg Hunt Bellbrookissa, se oli LCC tapaaminen ja sinne tuli perheetkin. Hostdad ei tullu mukaan, se jäi leikkaan nurmikkoa, mutta ei siellä kyllä ollukaan kun yks hostisä. Toi yks vietnamilainen/saksalainen aupairi oli nyt ensimmäistä kertaa tapaamisessa, tuli pari viikkoa sitten tänne ja asuu tossa parinkytä minuutin päässä, vaikutti kivalta tytöltä! Ja toi pääsiäismunajahti oli hauska, lapset tykkäs.

Aika alkupuolella tota hostdad soitti hostmumille ja se lähti puhuun sen kanssa, mutta toikin puhelimen nopeesti mulle, että se haluaa puhua sulle, sillä on kaniongelma. Mä en tiiä mitä sen päässä oli liikkunu, koska hostdad ei tosiaan eläimistä oikein välitä (nää lapset haluais koiran ja hostmumkin kyllä vois ottaa, mut hostdad ei), ja se oli ruohoa leikatessa törmänny (ei sillä koneella, jotain roskia se oli siirtäny) neljään rusakonpoikaseen, ja otti niistä yhen kiinni, muut pääsi karkuun. Lemmikiks se sitä sit kai jo suunnitteli tai en minä tiedä. Se laitto sen isoon kippoon keittiön pöydälle, missä se sit oli kun me tultiin kotiin. Me jo matkalla luettiin hostmumin kanssa, että mitä sille pitää tehdä, kun hostdadilta sai käsityksen, että se on ihan vauva. No se oli ihan pikkuriikkinen, mutta sillä oli silmät auki, eli yli 10 päivänen se on. No me päästettiin se tonne liiterin alle, tai se piti työntää liikkeelle, se oli ihan shokissa koko puppeli. Kyllä se sit lähti juokseen, kun se pääsi sinne pimeeseen yksin. Mä niin toivon, että sen emo palaa yöllä ruokkiin sen, eikä hylkää sitä! Hostdad oli nostanu sen hanskoilla, joten ei ihan paljain käsin, joten toivottavasti siinä nyt ei oo liikaa ihmisen hajua. Mutta mua surettaa, koska sen sisarukset on nyt jossain muualla ja se ihan yksin, tai ei sitä kyllä tiiä onks ne muutkaan yhessä, kun sillon kun hostdad koski sinne pesään, niin ne kaikki säntäs eri suuntiin. Mutta ainakin naapurille soitin, että ei päästä kissaansa tänä iltana ulos, tai et kattoo sen perään, ettei tuu meijän pihaan, ettei se pupu tuu tänään ainakaan syödyks :(

No illalla mentiin hostmumin vanhemmille, siellä katteltiin Rottatouille ja syötiin perunoita ja ehkä jotain kalkkunaa tai mitä ikinä olikaan, salaattia ja hedelmäsalaattia! Ja siellä piti vähän selvitellä vaalitilannetta, kun joka toisella luki facebookissa, että aikoo muuttaa Suomesta pois. Itsehän en politiikasta paljoa tiedä, mutta kyllä iltalehden/iltasanomien sivuilla nyt joitain juttuja aina lukenu, varsinkin Timo Soinin kommentteja, josta tuli nyt pääministeri? Ja voi morjes, sehän tuntuu haluavan Suomesta jonkun erakkomaan, ettei olla missään tekemisissä minkään muun kanssa, otetaan markka takaisin ja erotaan varmaan EU:sta, ei salli naispappeutta, eikä aborttia missään tapauksessa ja muuta kivaa. Huhhuh. Lainailen tähän mun facebook- kavereitten päivityksiä:

"Rajat kiinni ja jokasen, joka pyrkii Suomeen osattava Kalevala ulkoa."
Tänä yönä suruhuopa laskeutuu Suomen ylle neljäksi vuodeksi."
"Haetaan turvapaikkaa, kaikki käy!"
"Ostaa menolipun Venäjälle! PRKL!"
"Olisko se sitten joukkopaon aika?! -Rajoille ja ulos!"
"Kerätkää tavaranne ja JUOSKAAAAAAAAA."
"Jokohan rajoilla alkaa oleen ruuhkaa."
"Voisin vaikka jäädä sinne Venäjälle ens kuussa.."


Okei ei enempää politiikkaa! Kattokaa nyt tota söpöläistä, sen olis parasta selviytyä! <3



Photobucket





Ja hostmum teki tonne tapaamiseen tollasia tosi hienoja muro/vaahtokarkkikeksejä, niin söpöjä!



Photobucket

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nii Kataisesta kyllä tuli pääministeri.
Ja hyvä et persut pärjäs nii hyvin. Jos vähä sais muutosta aikaan. Mut ei tarvii pelkää, ei ne todellakaan noita kaikkia aatteitaan saa läpi vietyä! Jos vähä uusia tuulia tulis kuitenkii..

enlav kirjoitti...

Aa no hyvä sit ettei Soinista tullu! No en tiedä muitten perussuomalaisten ajatuksia, mutta Soini saa mut vihaan koko puoluetta...

Anonyymi kirjoitti...

Onneks sentään kokoomuksesta tuli suurin puolue toisin kuin persuista vaikka eipä kokoomuskaan mikään paras vaihtoehtoo mutta pienempi paha kuin persut tai sdp. Ja voi tota raukka-kania! Toivottavasti se selviää..

Anni kirjoitti...

Näinpä, lähin nukkuun kympin aikaan ja silloin vielä persut johti ja pelkäsin, että Soini saa pääministerin paikan, mutta onneks ei! Ja koskilainenkin pääsi eduskuntaan ;)

enlav kirjoitti...

Ano: No niinpä!

Anni: Joo kuulin et Pauli Kiuru pääsi!