3.4.2011

The Social Network

Eilen vaan rentoilin aamupäivän ja päivällä menin salille itävalta A:n kanssa. Sit salilta suoraan mentiin niille, viihdytettiin itteemme kattomalla jotain videoita netistä, mm. vanhojentanssivideoita ja niitten vastaavia ja jotain hauskimpia kotivideoita. Paras oli ehkä yks, missä nainen oli lapsensa kanssa eläintarhassa, ja se äiti kysy lapseltaan, että mikä eläin toi on, ja osoitti kanaa. Ensin lapsi tarjoili leijonaa, ja lopulta kananugettia.

Tapasin sit ton kolumbia L:n ekaa kertaa, se muutti tänne pari viikkoa sitten. Se vietti jo vuoden Columbuksessa, mutta tokalle vuodelle (tai yheksälle kuukaudelle) vaihto perhettä ja halus pysyä Ohiossa... Me sit pelailtiin korttia ja kuunneltiin vuoron perään itävaltalaista, kolumbialaista ja suomalaista musiikkia. Soittelin niille sit mm. Kymppilinjan Minää, Haloo Helsingin Maailman toisella puolella ja kyllä me Lordin euroviisubiisikin katteltiin, A kyllä muistikin sen!

Ja sit näin vihdoin The Social Networkin, eli facebook -elokuvan. Se oli erilainen, mitä olin ajatellu, mutta hyvä. Ja plussana ihana Armie Hammer (joka on ollu mm. myös Gossip Girlissä, mutta ei se siinä mua hurmannu!). Ja tässä elokuvassahan se näyttelee kahta roolia, identtisiä kaksosia, musta hyvä suoritus! Eli Mark Zuckerberg loi facebookin helmikuussa 2004 ystäviensä kanssa, kun opiskeli Harvardissa, ja se olikin aluks vaan Harvardin opiskelijoille (syyskuusta 2006 ollu avoin kaikille), ja siitä se sit laajeni. Ensin Zuckerberg loi ton jonkun Facemash -sivuston, jonne se varasti jostain koulun tietokannasta kuvia, ja siellä ihmiset pysty klikkaileen "hor or not" aina kahen kuvan väliltä. No siitä se sit jotenkin alko kehittään facebookia, ja se sai Cameron Winklevoss:in, Tyler Winklevoss:in ja Divya Narendra:n vakuutettua että auttais niitä rakentaa harvardconnection.com -sivuston, mutta oikeesti käyttikin joitain niitten ideoita facebookin rakentamiseen.

Winklevossin veljeksethän oli Bekingin olympialaisissa soudussa (tais sijoittua kuudensiks) ja ne haasto siis Zuckerbergin oikeuteen ja vaati/sai 140 miljoonaa dollaria. En ollu kyllä yhtään tietonen, että facebookilla oli tällanen tarina, mutta leffan kattoessa ja jälkikäteen vähän googlailemalla sain lisätietoa!

Tänään kävin salilla, ja löysin taas yhen söpön pojan! Se alko jutteleen jotain, kun tein jotain selkäliikkeitä, enkä kuullu puolia mitä se jutteli, joten "yesyes" sai toimia vastauksena moniin kohtiin. Mut sit se katos salilta yhtäkkiä, pyhpah! Ja tästä tuli mieleen, että täällä näillä useimmilla miehillä toi paitatyyli on kyllä outoa. Ne käyttää sellasia "rättejä", sivut kokonaan auki, pieni osa edessä ja takana. Ja se on ok, kun sulla on hyvä kroppa, mutta voi morjes kun välillä siellä näkee sellasia paitoja sellastan +40 kaljamahaisten miesten päällä...

Iltapäivällä menin hostperheen mukaan hostmumin vanhemmille, kun ne oli tullu takas Etelä Karolinasta. Oli ihanaa olla ulkona, kun oli lämmin (kello on yli yheksän ja +20!). Eilen oli vielä nollan tuntumassa, mutta nyt pitäis sit pysyäkin jo kai lämpimänä. T onnistu tiputtaan kivilattialle kulhon (ei lasia, sellasta valkosta, mikskä sitä kutsutaan?) ja se meni oikeesti tuhansiks palasiks, ja levis kyllä niin joka puolelle. Ja näin taas mun parasta kaveria, hengailtiinkin sit koko aika yhessä!



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket




Noilla on myös tollanen pieni allas ulkona, missä on kaloja!


Photobucket

Photobucket




Nyt keskityn tähän The Killingiin, sarjan avausjakso amc:lta! Vaikuttaa hyvältä, tällanen rikossarja, ja tää on vaan yhen kauden mittainen, et ei oo venytetty ylipitkäks!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoittanet posliinia?

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin söpö toi toinen. Tummempi, mil on korvat pystyssä. En muista kumpi oli kumpi..:D

Ja ainiin, MUSTA TULEE YLIOPPILAS!! Tänää oli ruotsin alustavat tullu. Ja iha C:n rajalla on! mikä oli PIENI yllätys:D

enlav kirjoitti...

Ano: Just se! :)

Jutta: Se on Bailey! Ja hei onnea! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei osaatko kertoa, että onko au pairina pakko olla tasan sen vuoden? vai voiko9 olla esim 10kk? :) siis nimenomaan tän järjestön kautta minkä kautta ite menit

enlav kirjoitti...

Ano: Joo kaikilla järjestöillä pitää olla vuosi, ainakin cultural carella, au pair in Americalla ja aupair carella, mitkä tiiän...