29.4.2011

Kate and William

Robert Pattinson oli ihana, jalleen kerran! Ja koko elokuva kokonaisuudessaan tosi hyva! Pari kertaa joutu silmia peittaan ja kauhisteleen, kun se sirkuksen omistaja ei kohdellu niita elaimia hyvin, mutta onneks Robert pelasti tilanteet lopulta! Tosi mielenkiintonen ja jaksoin hyvin kattoa sen koko kaks tuntia! Yleensa kaks tuntia on liian pitka leffaks, etta jaksaisin keskittya, mutta ei tassa leffassa! Suosittelen ehdottomasti, etta meette kattoon. Ja jos joku on kummajainen ja ei muka tykkaa Pattinsonista (vaikka ei niin voi olla), niin ihan noitten kulissienkin takia. Tai siis ton elokuvan tekemisenkin on taytyny maksaa aika paljon, kun siina on elefantti ja vaikka mita muita elaimia,. ja se elefantti on niin hellyyttava. Voisin haluta elefantin lemmiksiks, ja et se osais tollasia temppuja kans! Selvisin leffasta kotiin hiukan ennen yhtatoista, et paasin yheltatoista nukkumaan...

... ja tana aamuna se heratyskello soitti 4.00. Pikkasen vasytti, mutta urheesti avasin telkkarin ja aloin seuraan haita. Pitaa myontaa, etta valilla lepuutin silmiani, mutta en virallisesti nukahtanu kesken kaiken. Katella oli ihana mekko ja se oli niin nattina ja William oli komea! Ja hei jos Harry kaipailee morsianta, niin taalla olis yks ehdokas! Just luin iltalehdesta, etta se ei oo yhdessa sen tyttoystavansa kanssa nyt ainakaan. ;)

Kattelin noita haita kasiin asti, ja joskus puoli seitteman aikaa aiti soitti skypessa ja juteltiin siina samalla. Ja kasin jalkeen jatin haat neljan tunnin seuraamisen jalkeen ja mentiin pienelle kavelylle babyn kanssa. Mulla oli tanaan taas vahan koti-ikavaa, ei ollu hyva paiva... Ja koko paivan oli kauhee nalka, mutta ruoka ei maistunu... Paivalla vasytti niin paljon ja olo ei ollu hyva, etta laitettiin S: kanssa Tuhkimo pyoriin ja katteltiin sita, ja ma otin pienet torkut (tosin ehka vaan 15min) sita kattellessa. Iltapaivalla sit oli jo ihanampi ilma, lamposempi, ja mentiin pihalle pyoraileen lasten kanssa. Naapuritkin oli siella ja vietettiin siella sit puoltoista tuntia, siihen asti et hostmum tuli puoli kuuden aikaan. Sen isa tuli viiden aikaan hakeen P:ta, kun noi ei ollu muistanu soittaa sille, etta P:lla ei oo voimistelua. Itsehan soitin hostmumille, etta onks se tietonen, ettei oo voimistelua, ja oletin sen soittavan isalleen, jos ei jo soittanu, mut eipa nakojaan. :D No varmaan puol tuntia sen isan ja naapurin kanssa vaan juteltiin tossa auringossa lasten leikkiessa.

Kuudelta lahin hostmumin, P:n ja babyn mukaan tonne yhteen pizzeriaan, P:lla oli voimistelutapaaminen siella. Ne sai kunniakirjat ja syotiin pitsaa. Ja nythan silla on siis ollu kaks kertaa viikossa 2,5h treenit, mutta nyt se siirtyy yhta ryhmaa ylemmas, eli silla on kaks kertaa viikossa 4h kerrallaan. Siis kylla, kaheksan vuotiaalla on 4-8pm voimistelua kaks kertaa viikossa... Ihan hullua mun mielesta.

Nyt kello on puoli ysi ja oon kuoleman vasyny, mutta lupauduin kattoon kavereitten kanssa leffaa.. Sentaan tulevat tanne, etta voin jatkaa suoraan nukkumista sit ;) Itavalta A:n, saksa S:n ja kolumbia A:n pitais ilmestya tanne ihan justiinsa. Eli yritan pysytella hereilla. :D Ja huomenna suunnaksi Kings Islandiin, huvipuisto aukee, eli taytyy nyt heti menna avaispaivana! Joo nyt hiukan leffailua ja sit oita!

PS. Nyt taas hostvanhemmat miettii uuden aupairin ottamista, etta sais just apua aamusin, iltasin ja viikonloppusin, mut ei ne viela varmoja oo. Saa nyt nahda. Hostmum vaan sano, etta kun ma pidan paikat niin siistina taalla, etta mita jos seuraava oliskin ihan epasiisti. Haha no en tiia onko ne nyt ottamassa vai ei ja mun aivot ei enaa toimi tassa vasymysasteessa. Moi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hahah. Joo siis Robert Pattinson on varmaan todella mukava tyyppi ja kaikinpuolin kiva. Mutta se fanitus Twilightista johtuen "pilas" sen maineen. Vähä sama efekti ku Tokio Hotellissa..

Mut joo mä näin IS Tutkassa vissii ku ne oli tuol leffan ensi-illassa Nykissä. En tiedä pitäisköhä kattoo sitte jos oli hyvä:) Oliks se niinku minkä tyyppinen? Niinku toiminta, komedia? Draama, jännitys?:D

enlav kirjoitti...

Pyhpah ei fainitus ketaan pilaa! Robert <3 Ja toi on siis draamaa!

Anonyymi kirjoitti...

Nii mut sen maineen kylläki..

Anonyymi kirjoitti...

Täällä yksi joka on aina inhonnut pattipäätä.. En ymmärrä miten kaikki sanoo sitä komeekskin vaikka se on älyttömän ruma (ja esittää muka vielä komeeta Cedriciä tai Edwardia, pah) eikä sen näyttelijäntaidotkaan mitenkään kauheen hyviä oo.. Mutta meinasin kyllä silti kattoo ton leffan joskus kun oon lukenut sen kirjan siitä niin pakko nähä millanen se on leffana.

enlav kirjoitti...

JJ: No ei oo! ;)

Ano: Sori, mut oot väärässä ;) No ei vaa hyvä ettei kaikki tykkää samoista!