23.4.2011

Hauskaa Pääsiäistä!

Jotenkin toi eilinen aamu ei menny ihan suunnitelmien mukasesti. Ainut asia, mitä sain tehtyä, oli lenkille meno... Tulin kotiin siinä kymmenen yli ykstoista, enkä voinu mennä suoraan suihkuun, vaan piti 5 minuuttia hypellä ympäriinsä, etten kylmety, kun hostdad oli tapansa mukaan myöhässä. Mä kerkesin jo hakeen S:n pysäkiltä, kun hostdad soitti, että sori oon myöhässä, voitko käydä hakeen S:n, jos sen bussi tulee ennen kuin hän saapuu parissa minuutissa. Joo se on kotona jo.  No käväsin vaan suihkussa ja lähdin noitten mukaan syömään lunchin Chick-fil-A:hin, namnam kanasalaattia!

Tultiin takas ja sit kello olikin jo yks, eli leikittiin lasten kanssa ulkona, harjoteltiin mm. T:n kanssa ajaan kolmipyörällä! Se meni jopa ihan hyvin, täyty vaan koko ajan muistuttaa, että polje polje, ei se muuten liiku. Ja naapurin pojat tuli tänne leikkiin, ja oli aika riehakasta, kun neljä poikaa leikki keskenään. Tai riehakkain oli T, jota jouduin koko ajan komentaan, että älä hypi toisten päälle tms.

Hostmum tuli kuudelta ja ne oli täällä molemmat vielä kasiin asti, eli aika rentoa oli, kun ei tarvinu yksin noita kaikkia kattoo. Ja sit ne lähti syömään jonnekin, ja me syötiin pitsaa. Ja P oli voimistelussa ja ne kävi sen hakeen sit sinne mukaan, eli mulla olikin vaan kolme lasta. Ja me vaan katteltiin Scoopy Doota ja kymmeneltä painuttiin nukkumaan. Babyn laitoin jo aikasemmin, mutta se puheli yksikseen siellä vaikka kuinka pitkään, höpötteli jotain omiansa, oli aika söpö! Ja ite jäin nukkuun poikien kanssa ja heräsin yheltätoista, kun hostdad ja P oli ilmestyny sinne ja P vaihto yökkäreitä. Painuin sit omaan sänkyyn nukkumaan, ja heräsin sit jo taas seittemältä tänään... No kattelin vähän OC:tä ja nyt istun väri päässä oottamassa, että josko voisin mennä huuhteleen tän pois. Ja tänään olis suuntana Columbus! Että moimoi!

PS. Torstaina sain ihanan pääsiäispaketin tädiltäni P:ltä, kiitos! <3

PPS. Kuviakin olis, mut ne on vielä kamerassa... No ehkä huomenna!

Ei kommentteja: