18.4.2011

Miks maanantaisin herääminen on aina niin vaikeata?

Eli uus viikko nyt käynnissä, maanantaista selvitty, eli ollaan jo voiton puolella! ;) Aamulla käytiin kävelemässä babyn kanssa ja samoin S:n kanssa pyöräilemässä. Ja piirrettiin meijän pihakäytävälle kuvia noilla pihaliiduilla, baby ja S värjäs samalla housunsakin.

Iltapäivästä oli jo tosi kivan lämmin, hiukan reilu +20, joten iltapäiväkin meni pääosin ulkona. Tapeltiin vähän P:n ja S:n kanssa pyöräilystä, koska mä sanon, että ne ei saa tossa risteyksessä mennä tielle kääntyyn, koska ne ei pysty kattoon autoja samalla, ja se oli sit niin kamalaa niitten mielestä, että pilasin niitten päivän. No käskin ne takapihalle leikkimään ja ite lueskelin siinä ulkona kirjaa, enkä mennyt leikkiin niitten kanssa, vaikka P tuli pyyteleen anteeks ja kysyyn koko ajan. Se luulee vieläkin, että voi käyttäytyä ihan miten haluaa ja sit pyytää anteeks, niin kaikki tekee sen tahtonsa mukaan. Tää ilkee aupair nyt sit luki vaan kirjaa ja katto babyn perään, eikä ne S:n kanssa osannu sit leikkiä kaksin, joten ne vaan valitti ja hengaili ton tunnin verran, mikä oltiin takapihalla. Ehkä ne nyt taas hetkeks muistaa, että miten sitä puhutaan.

Ne sit lähti molemmat hostmumin isän mukana, P voimisteluun ja S jalkkisharkkoihin, joten meillä oli rauha maassa babyn kanssa. Ja sit hiukan ennen kuutta hosmtum tuli kotiin ja mä käväsin suihkussa ja vaihdoin vaatteet ja sit lähdin ulos. Kävin hakeen saksa S:n ja mentiin Gold Stone:lle jäätelöille herkutteleen, namnam! Se oli ihan ruskea, kun oli viettäny Floridassa melkein kaks viikkoa sen hostperheen kanssa, kelpais mullekin toi rusketus! Istuttiin terassilla ja nautittiin laskevasta auringosta. Lopussa tuli hiukan liiankin kylmä vaan t-paidalla kylmää jäätelöä syödessä. Ei me sit minnekään muualle jaksettu lähteä vaan tultiin jo kasin maissa kotiin. Mä sit heitin lenkkikuteet päälle ja kävin heittään kävelylenkin ja nyt taas vaihteeks tsloatia kattelen. Viimenen kausi menossa, ei oo enää kovin montaa jaksoa jäljellä. Öitä!

PS. Oon nyt ihan koukuttunu tohon tapfishiin mun ipodissa. Samperi kun saivat mutkin taas koukkuun uuteen peliin (facebookissa kyllä pelasin joskus samantyylistä akvaariopeliä), mut kun tarpeeks kauan katteli hostmumin, P:n ja S:n pelaamista Iphoneilla, joten piti sit munkin. Mulla on monta söpöä vesikilpikonnaa mun akvaarioissa! Ja tollasen akvaarion hoito on helppoa, siivouskin sujuu parilla näpäytyksellä! ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko niistä kaneista kuulunu mitää?

enlav kirjoitti...

Ei oo kuulunu mitään :(