11.4.2011

Maanantai ohitse

Tänään on satanut vettä koko päivän! Aamulla oli pieni tauko ja heti lähdin uhkarohkeasti vauvan kanssa lenkille, mutta saatiin tolla hiukan alle tunnin lenkillä sitten loppuajasta aika paljonkin vettä niskaan. No onneks oli lämmin, sellanen +18, niin ei se sade hirveesti haitannu. Ja S:n tultua koulusta lähettiin pyöräileen, mutta loppuajasta saatiin taas vettä niskaan, mut ei onneks paljoa. Ja koko loppupäivän sit tais sataa ihan tauotta.

Illalla kävin salilla tunnin verran ja kattelin taas hiukan lisää Secret life of American teenageria. Oon ihan koukussa tähän. No hyvä et jotain pystyy kattoon, kun Salkkareita ei.

Ei tässä mitään muuta ihmeellistä, viikon aina ehkä "rankin" päivä ohi, maanantaisin toi herääminen tuntuu ainakin olevan vaikeinta, kun tietää, että viis työpäivää tiedossa ennen viikonloppua ;) Mutta juttelin tänään hostdadin kanssa, ja voin onneks työskennellä sen vikan päivän jo etukäteen, mikä olis ollu maanantaina 15pvä elokuuta, eli pääsen sit lähteen San Franciscoon jo perjantaina 13pvä. Ei tarvi ootella koko viikonloppua vaan yhen työpäivän takia!

Nyt jatkan ohjelmaan keskittymistä,


xoxo Venla

2 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

vitsi ma oon iha koukus ABC Familyn toiseen sarjaan, pretty little liarsiin enka uskalla kattoo SLOATii tai tiedan jaavani siihenki koukkuun! :D jatan sen vaik ens kesaks jos ei oo muuta tekemista :P
ja aika reilu lampotila siella! :D

enlav kirjoitti...

Joo mullekin käy usein noin, että sit jään koukkuun.. :D Mä oon nähny mainoksia tosta Pretty Little Liarsista, ja olis suunnitelmissa sekin katsastaa, että millanen sarja on. Ehkä tän jälkeen :D