28.4.2011

Water for Elephants

Tiistai illalla menin kaymaan Dayton Mallilla nopeesti ja sit reccenteriin puoleks tunniks crosstraineriin. Ja sit illalla kattelin How to lose a guy in 10 days. Oli kylla hyva komedia!

Eilen aamulla kavin juokseen 15min ja olin ihan kuollut. Ja sit kattelin Fun with Dick and Jane -leffan ja sekin oli tosi hauska komedia! Ja kaytiiin kavelemassa babyn ja S:n kanssa ja vaan hengailtiin. Ja sit hostmumin tultua kahen maissa pyorailin postiin, ja unohdin sen samperin tietyon, niin jouduin meneen vahan ees taas ja pidenty matka, mutta selvisin. Mut oli rankkaa pyorailla, koska oli kauhee tuuli. Ja reippaasti sinne pyoraillessa menee silti 25 minuuttia. Myohemmin mentiin itavalta A:n kanssa pelaan tennista tohon laheiseen puistoon (pyoralla meni 3min), kun sain naapurilta tennismailat lainaan. Ja aion nyt opetella tota tennista, etta osais jotenkin pelata. Ihan hyvin meilla peli meni, mut sit alko sataan ja tultiin meille. Ja nyt tassa joskus kun on tyynta meen lainaan hostmumin vanhemmilta sulkapallomailat ja haluan pelaan sulkkista, se on mun lemppari peli!

Googleteltiin vahan A:n kanssa hierontojen hintoja, ja loydettiin Daytonin hierontakoulu, missa ne tekee hierontoja, ja se on $35/50min, eli ihan sika halpaa! No soiteltiin sinne, eka A soitti ja se meni vastaajaan ja se hopotteli sinne jotain ja piti jattaa numero, mutta en muistanu mun numeroo ja sit se puhelu paatty nauruun ja piti lopettaa. No urheesti soitettiin uudelleen ja nyt siella vastas jopa joku, mut eilen ei ollu enaa aikoja. No lopetettiin ja sit paatettiin varata ens keskiviikoks ja soitettiin uudelleen, mutta sekin oli taynna... Haha taytyy nyt pian sit soittaa vaikka parin viikon paahan keskiviikolle/viikonlopulle, jos loytyis kahelle samaan aikaan aika.

No tohon ettimiseen menikin sit jo niin paljon aikaa, etta oltiin valmiita meneen syomaan dinneri. Tavattiin saksa B (miten naitten saksaa puhuvien tulon jalkeen hengailen paaosin vaan niitten kans :D) Buffalo Wings and Ringsissa, ja otettiin kaikki viis tenderia, mitka vastaa koonsa puolesta kymmenta wingsia, mut ne on siis bonelesseja (eli luuttomia?). Otin barbeque kastikkeen ja mediumina, olin vahan liian tulista paikoittain. Ja noi laittaa ihan liikaa sita kastiketta, mutta muuten hyvaa. Ja sit ranskiksia, ja yhteensa tuli hintaa vaan n. kaheksan dollaria. Jatettiin kukin vaan noin viiskytsenttia tippia, koska palvelu oli torkeen hidasta ja se ei kans ollu ihan oikeella alalla se tarjoilija. Miten meille aina sattuu noi ei kivat tarjoilijat.. No paaseepa ainaki halvemmalla ;)

Syonnin jalkeen tultiin meille, ensin katteltiin On Demandilta Friday the 13th. Ma kattelin sen joskus Jutan kanssa, ehka reilu vuosi sitten, mutta oli se silti pelottavaa. Mut en tykkaa siita leffasta, koska se paattyy tyhmasti. Vaikka on kauhuleffa, niin pitais paattya jotenkin onnellisesti... Eika aina et tappaja jaa eloon. No ei voitu lopettaa kauhuun, sanoin et ma oon pian ylakerrassa nukkumassa leikkihuoneessa tai S:n huoneessa, joten katteltiin Despicable Me. Se on toi animaatio leffa ja alyttoman hyva! Tais olla leffoissa viime vuonna ihan loppuvuodesta. Suosittelen kylla, tosi hauska lasten leffa! Kello oli melkein puol kakstoista kun tytot paasi lahteen, joten ma painuin suoraan nukkumaan.

Tanaan kaytiin taas vaihteeks kaveleen babyn kanssa ja sit kattelin Two week notice -leffan, romanttinen komedia, mis on Sandra Bullock ja Hugh Grant, oli hyva! Oon nyt kattellu ihan torkeesti leffoja tassa parin paivan aikana... Iltapaivalla sain alotettua ton paivakirjan kirjottamista tassa koneella, kirjotin reilu viikon, eli enaa kaks viikko jaljella + se toinen essee... Mut nyt oon aina alottanu! Oli vaan niin tylsaa, kun joka paiva about sama, et joo heraan varttia vaille seiska ja alotan tyot kasilta, kun pitaa kaikki kirjottaa...

Hostdad kun tuli kotiin ekana, niin se paivitteli kuin siistia taalla on, ja sanoin et no vahan jarjestelin, mita teen joka paiva. Ja se sano et ne on puhunu hostmumin kans, et taalla on niin siistia aina verrattuna siihen mita taalla oli ennen mun tuloa. Ja sit hetkea myohemmin hostmum halus tsekata P:n kotilaksyt, koska ne oli korjaillu niita tana aamuna, kun oli vaarin. Hostdad sit tokas et no tietty ne oli tarkastamatta, kun Venlalla oli eilen vaan puoli paiva, eli se ei ollu niita tarkastamassa, vaan vastuu oli hostmumilla. :D "Meijan taytyy ehka kidnapata sut, ei me voida paastaa sua meneen elokuussa."

Dinneriks syotiin hyvaa pasta-kana-porkkana-parsakaali juttua, oli hyvaa! Ja nyt lahden kiireella vaihtaan vaatteet ja valmistautuun, saksa S tulee 20min paasta hakeen, mennaan leffaan kattoon Water for Elephants, eli ihaileen Robert Pattinsonia! <3 Alussa suunnitelmissa oli menna pelaan tennista, mutta kun ulkona vaan sataa vetta, niin vaihtu suunnitelma. Ja huomenna heraan 4am kattoon Britannian haita!

Ei kommentteja: