12.4.2011

Kukkasia

Tää työpäivä tuntu jotenkin tosi pitkältä, aika ei sit edenny mihinkään, mutta kyllä se kello lopulta kuutta näytti ja olin vapaa. Me käytiin vauvan kanssa naapurissa ja ne laittaa kaikki kolikot muovipussiin ja käy sit tyhjentään sen pussin pankkiin, niin parin minuutin etsimisellä se löysi mulle pari quarteria, eli kolme taitaa enää puuttua tosta viidestäkymmenestä.

Iltapäivällä P kehitti kauheen ongelman, kun ehdotin niille, että menkää pyöräileen tohon meijän tielle, ja sit sen rengas olikin tyhjä. Ja yritettiin käyttää noita kahta pumppua, mitä löytyy, mutta se renkaan täyttökohta oli tosi hankalasti ihan pinnan vieressä, niin en tajua miten sinne olis tarkotus saada lisää ilmaa. No noi lapset sitä yritti pitkään saada, vaikka olin jo sanonu, että se ei onnistu. Ja hostdad kun katto sen pyörän tossa illalla, niin siinä renkaassa on kuulemma reikä, joten ei pumppaus olis ees auttanu, ja se pumppukin oli rikki... "Päätitte sit rikkoa renkaan ja pumpun, ei sit vaan yks riittäny." :D

Ilallla kävin salilla ja jatkoin taas tsloatin kattomista. Ja naureskelen täällä näitten jenkkien perhedraamoille, ei tarvi ees telkkaria kattoo.

Tässä vähän kuvia aamulenkiltä, kyllä kaikki puut alkaa näyttään kevään merkkejä, mutta tänään oli jäätävää, vaan +8, ja menin sitten eilisen mukaan vaan topilla ja ohuella villapaidalla, ja olin jäässä. Siks ei voitu kävellä kun puoli tuntia.



tPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Vau, vähän nättiä siellä. Meillä ekat puut alkaa kukkimaan vasta, nekin tylsiä pieniä punaisia mitä ei edes huomaa, mutta viikon parin päästä kuulema tulee upeita kukkia joihinkin puihin :) Sitä odotellessa...

Jenna kirjoitti...

Miten jo noin vihreää voi olla! :o

enlav kirjoitti...

Heidi: Joo oon kato niin paljon etelämmässä ;)

Jenna: En mä tiiä :D Mut eihän täällä oo ollu enää ikuisuuksiin lunta, että nurmikot on ollu näkyvissä jo vaikka kuinka kauan. Ja en oikeen oo tajunnu, että koska noi puut on alkanu kukkiin ne vaan ilmesty yhtäkkiä.