26.4.2011

Burlesque

Tanaan aamulla suunnitelmissa oli kayda juoksulenkilla, mutta olin laiska ja kaveltiinkin vaan melkein 75min lenkki. Ja sit kattelin yhen parhaimmista leffoista pitkiin aikoihin, eli Burlesquen, missa paahenkilona on Christina Aquilera. Ja oli ihan pakko kattoo se, eika tehda niita tehtavia, kun naapuri toi sen netflixista, enka halua montaa paivaa pitaa, et se saa seuraavaks oman leffansa. Oli kylla niin mahtava leffa ja ihastuin tohon Cam Gigandet:iin. Se naytteli siis OC:n jossain kaudessa sita pahista, johon Marissa muistaakseni ihastu ja Twilightissa se on se pahisvamppyyri, joka yritti tappaa Bellan siella peilisalissa (nimet ihan hukassa). En ma OC:ssa tai Twilightissa siihen kiinnittany oikein huomiota, mutta tossa se oli oikea hurmuri! Ja siina leffassa oli myos mm. OC:n Sandy Cohen eli Sethin isa!

Paivalla  paatin siivoilla P:n huonetta, kun silla oli kaikki vaatteet noissa laatikoissa ihan mytyssa. Ja lajittelin kaikki pienet vaatteet pois (se teki sita jo yks paiva ite, mutta aika huonosti oli tehny :D), joten siella kulukin sit melkein kaks tuntia. Kaytiin vahan pyorailemassa S:n ja vauvan kanssa ja iltapaivalla ei mitaan ihmeellista. Aiti soitti skypessa, etta iska soitti fujitsun tukipalveluun, ja ne kaski laittaa ton Windows 7 levykkeen vaan sisaan ja ajaa sen ohjelman uudelleen, pitais alkaa toimiin. Tosin mulla ei oo tota levyketta taalla, joten toivon et hostvanhemmilta loytyis, tassa poytakoneessa niilla meinaan on Windows 7. Ja jos ei toimi, niin sit taytyy lahettaa Suomeen. Toi vakuutus kattaa koko Euroopan, mutta nyt oon liian kaukana, ei toimi USAssa.

Iltapaivalla ei mitaan ihmeellista, lapset pyoraili ja leikki pihalla, mita ne tekee vielakin ja vauva nukkuu. Ja iltasuunnitelmissa olis poiketa Dayton Mall:ille ja sit reccenteriin hiukan kuntosalille!

Ei kommentteja: