30.4.2011

Huvipuistoilua

Eilen tosiaan katteltiin tyttojen kanssa pari leffaa taalla (cokis zeron avulla pysyin hereilla), ensiks The good girl, missa oli Jennifer Aniston ja Jake Gyllenhaal, mutta se oli kylla huono. Ja sit The Experiment, mita ei katottu ihan loppuun asti, pitaa joku paiva tsekata loppukin. Sen idea oli siis se, etta joku tutkimuslaitos palkkas parikyta miesta, et osa naytteli vartijoita ja osa vankeja parin viikon ajan, ja aika sekasin ne ihmiset kylla meni siina. Ja en nyt viela tieda miten paattyy, mutta kiinnostava oli! Tytot tais lahtee joskus puoli yhen maissa, joten paasin sit vihdoin nukkumaan.

Tanaan herailin jo ysin jalkeen ja otin aamun ihan rauhallisesti, koska itavalta A nukku johonkin yhteentoista, etta se tuli hakeen mut vasta puoli kahen maissa. Pienten eksymisten jalkeen paastiin Kings Islandille ja ei onnes tarvinu sisaan jonottaa (no parkkipaikan ettimiseen meni kylla tovi jos toinenkin), kun A oli ostanu ton gold passinsa jo netista (lippuluukulle oli meinaan ihan torkee jono). Mut koko puisto oli ihan taynna ihmisia, kaikkialle oli isot jonot. Vein sit A:n ensimmaiseks Diamond Backiin, ja jo heti istuessa niihin paikoille se hopotti "I hate you:ta", kun sain sen siihen suostuteltua. :D Haha A oli kylla aika kauhuissaan, mutta kylla makin oon tossa, vaikka oon ennenkin ollu, on se sen verran hurja! Seuraavaks mentiin The Beastiin, mihin jonotettiin yli puolitoista tuntia... Se on siis maailman pisin ja nopien puinen vuoristorata. Sekin oli hurja, en muistanu et se hytkyy noin paljon, sain pienen paansaryn siita. No lupasin jotain rauhallisempaa sit ja vein A:n Racer:iin, mutta en taas muistanu et sekin meni aika kovaa ja jyrkkia makia. Valissa kavin kokeilemassa kahella dollarilla tikapuitten kiipeemista, et ne pitaa yrittaa pitaa tasapainossa, ja kun paasis sinne ylos asti painaan nappia, voittais sellasen jattipehmolelun, mutta se on kylla aika mahdoton tehtava. Eli ei tullu voittoa, ehka puoleen valiin paasin, sit tipuin (ja siina on siis pomppulinna alla).

Sit ma sain taas oikein ideoista parhaimman ja johdatin meijat kokeileen yhta vesivuoristorataa. Aattelin et se olis samantyylinen kun tukkijoki tai koskiseikkailu, mutta voi morjes kuinka se kasteli ihan totaalisesti. Oltiin ihan ylta paalta markia, ja sillon ilmakin alko jo viilentyyn. No paatettiin menna viela yhteen rataan kuivatteleen itteemme, ja luultiin, etta se talon sisalla on ihan vuoristorata, mutta se olikin sellanen pyoriva juttu, ja A jatti mut siihen yksin.  Vahan kun taikamatto, mutta se vetaa viela paa alaspainkin. Ei kylla ollu hurja, ei se menny montaa kertaa vaarinpain, ainut oli vaan et pelkasin saavani kauheen huonon olon. No ei siina kylla ehtiny huono olo onneks tuleen, vaikka just ennen oltiin viela syoty Cinnabonin jattimaiset korvapuustit. Ja juotu torkeen isot mukilliset lemonadia.

Kotiin lahettiin hiukan ennen yheksaa, ja aika hyvin gps osas nyt neuvoa lyhyimman reitin, et oltiin jo puolen jalkeen taalla. Ja kello on kohta vartin yli kymmenen ja hostit ei oo vielakaan kotona, ja ma oon aika hermoraunio. Vihaan olla yksin pimeella, varsinkin isossa talossa! Ja yhtaan ei helpota se, etta etuovi eika takaovi ollu lukittuina, miten niita yleensa pidetaan kun ollaan kotona. Ma aina lukittelen kaikki kun lahden taalta, mutta eipa noi nakojaa. Ja kun taa poytakone on ikkunan lahella, ja tuolla on ihan pilkko pimeeta, ja tohon meijan eteen viel pysahty asken joku auto, ja sielta jai yks ihminen kyydista, niin olin ihan paniikissa. No hetken paasta joku muu auto tuli ja se meni sinne. Mutta huh nyt tais noi saapua kotiin eli ma uskallan menna nukkumaan! 8)

Ei kommentteja: