10.9.2010

Elämän pienia iloja

elvisin eilen illalla kymmenltä nukkuun, kun en kattonu salkkareita. Mut silti tänään väsytti! Kattelin aamulla ennen töitä sit ne eiliset Salkkarit 8) Käveltiin sit babyn kans aamulla (tai se tyytyväisenä nukkuu) tonne ruokakauppaan, 55min kesti kävellä. Piti ostaa mm. deodorantti, mut tuolla ainakin suurin osa on noita stickkeja, eikä roll on:neja. Turvauduin sit turvalliseen Doveen, mut se on toi puikko :( Ehkä mä opin sitä käyttään, kun ei parempaakaan oo. Loppupäivän baby oli sit sama kun eilenkin, eli hankala. :D Mut se ei oo ainoostaan mun kanssa hankala, et grandpa epäili, et jos sil olis hampaat tulossa, ja hostmum miettii, et kun toi on parin päivän päästä seittemän kuukautta, mut se ei osaa liikkua sit yhtään. Just ja just osaa selältään kierähtää mahalleen, mut siihen se sit jää jumiin. Et jos babya ärsyttää, kun se ei pysty liikkuun, esim. kurkottaan jotain tavaraa. Mut mikään ei meinaa olla siis hyvin, vaikka olis maha täynnä, vaippa vaihdettu ja päikkärit nukuttu. Päivisin tuntuu välillä nyt raskaalta, kun se on ollu niin helppo, ja nyt ei sit enää. Toivottavasti toi menee ohi! Onneks nyt on vkl ja saa pari päivää lepäillä, niin jaksaa taas maanantaina 8)

Unohdin täysin hosttytön voimistelun, et vasta kun grandpa tuli ovesta sisään varttia vaille viis, niin rupes raksuttaan. :D Onneks se oli ajoissa, ja hosttytöllä ei kestäny ku hetki vaihtaa voimisteluvaatteet (tosin se oli löytäny jonkun liian pienen asun, huomattiin kun haettiin se pois sieltä 8)). Hostmum teki sit dinneriks riisiä ja lihapullia, nam! =) Ja lähin kauppaan mukaan, mikä oli hyvä, sillä muuten olisin saanu väärää kurkkua, jotain ihan ihmeellistä. Tää normi kurkku on Hollannista, eli melkein suomesta ;) Ja en tienny et kardemumma on noin kallista, 57g purkki makso $12.09 :o Onko se suomessakin noin kallista?? Ja en ees tajunnu mitä hostmum osti, kun osti yeastia. Se vaan sano et ite kirjotit kauppalappuus ;) No meillä toi hiiva on vähän erilaista. :D Se on tollases lasipurkissa, ja se on kun jauhoa. :D Saa nähdä mitä sit käy kun ekaa kertaa leipoo.

Sit illalla vielä keskusteltiin pussilakanasta, kun se oli ihan outo käsite niille. No Ikea on tossa ennen Cincinnatia, et alle tunnin matka, niin mennään sinne sit varmaan joskus ja saan pussilakanan! 8) Ja tänään tuli postissa ihana ylläri - hostdadin tilaama juustohöylä! Mullahan alkaa oleen täällä jo kaikki oleellinen! :p













Ensin pari kuvaa takapihalta, tosta noitten leikkitelineestä ja pikkusesta varastosta. Ja sit eilen bongasin tollasen linnun aamun kävelylenkillä, kuka fiksu kertois mikä se on? Ja tohon ihanaan pikkupupuliin törmättiin tänään aamulla! <3 Ja pakko oli ikuistaa tuo juustohöyläkin =) Nyt nukkuun, kello on jo melkein puol kakstoista, ja huomenna on tietääkseni aika aikanen lähtö!

PS. En todellakaan osaa asentaa tota tietoturvaa! Osasin poistaa nortonit, mutta siitä eteenpäin ei mee niin kuin ohjeissa!!! Ja se cd alkaa pitään ihan ihme ääntä, kun sen laittaa koneesee, tuntuu et kone räjähtää.

PPS. Salkkarit jäi jännään kohtaan ja nyt on vkl! :((

PPS. Yritän nyt todella viikonlopun aikana saada kirjotettua sen matkapostauksen. Uuups.

3 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Se on varmaa niinku kuivahiivaa? Meki käytetää sitä melkee useemmi nykyään ku sitä "normaalia" hiivaa, vaik se on kyl kivempaa:D

Krista Lönnqvist kirjoitti...

jonkunlaiselta haikaralta nayttaa :) ja toi juustohoyla on iha loisto, sita ei tosiaa amerikas melkee kellaan oo! sama ku kuivauskaapit, en oo ikina missaa pain usaa nahny sellasta! hyva suomi! :)

enlav kirjoitti...

Jutta: Joo äiti sano samaa! En oo vaan koskaan törmänny kun meillä tosiaan on ollu aina sitä toisenlaista. :p

Krista: Joo ei näilläkään kuivauskaappia oo, tos pöydällä on tollanne yks kuivauskori, mut ei siihen paljoa mahdu. :D Mutta juustohöylä nyt sit ainaki on ;)