14.9.2010

Tää on kamalaa...

... meinaan löytää iso hämähäkki kävelemässä sun sängystä, kun dataat kaikessa rauhassa! Vieläkään en oo täysin rauhallinen, ja kohta lähenkin nukkumaan, mut yläkertaan! Paperilla huitasin hämähäkin sängystä lattialle, ja ryntäsin paniikissa yläkertaan. Hostdad lähti sit hämähäkin metsästykseen, ja löysin ton lisäks jonkun toisenkin. VIHAAN SYKSYÄ!!!!! Hostdad myrkytti jo toisen kerran, joten huomenna ei enää toivottavasti löydy hämähäkkejä, ja ehkä uskaltais nukkua omassa sängyssä. Vieläkin menee kylmät väreet kun ajattelen tota. Ja se oli oikeesti ISO hämähäkki, suomessa oon nähny vaan sellasia pieniä ruipeloita. En sit tiedä et onko tää hyvä, et kaikki on täällä isompaa, autot, talot jne. koska se koskee hämähäkkejä ja kaikkia muitakin ällötyksiä!

Mut muuten normipäivä. Aamulla en jaksanu kävellä kun alle puol tuntia, ja baby ei sit siinä alkanu nukkuun, ja oli sit niin väsyny, et huusi suoraa huutoa pari minuuttia, kun yritin nukuttaa kymmenen jälkeen. No kyllä se nukahti, ja otin iteki pienet päikkärit tos sohvalla, tosin korkeintaan joku 15min. Heräsin paniikissa, kun kuulin ääntä, että mitä tapahtuu missä oon häh. :D No baby vaan tyytyväisenä yritti jutella mulle pinnasängystään. :) Baby otti sit kunnon unet ruoan jälkeen, eli kahelta alko nukkuun, ja heräs just ennen kuin hostmum tuli kotiin kuudelta, eli kevyet neljän tunnin päikkärit 8) Oli sit hyvin aikaa leikkiä hosttytön ja -pojan kanssa. Töitten jälkeen vaan hengailin täällä, ei mitään ihmeellistä.

PS. Nyt sit toisiks lähinnä (eli Bellbrookissa, 20-30min päässä asuva) au pair joutuu re-matchiin. Joku juttu oli menny sen autosta rikki, ja hostvanhemmat syyttää sitä, ja sit ne samalla kerto kuinka huonosti se on hommansa hoitanu tän kuuden kuukauden aikana. Reilu peli ja silleen. Hostmumin kanssa juttelin, ja se pohti, et nyt on sit näköjään kaikki Etelä-Korean au pairit lähteny/lähössä (paitsi se joku uus joka tulee tässä kuussa mein LCC ryhmään!), kun se edellinen lähti, ja sitä aikasemmin lähti kolmas Etelä-Korealainen tyttö, kun se oli ajanu vahingossa päin postilaatikkoa, ja se oli maksanu jotain parituhatta, niin ne halus uuden aupairin. Auto tuntuu olevan tärkee juttu näille, vaik sitä se hostmum mietti, et mahto olla kallis postilaatikkokin, kun ei nyt autolla paljon mitään käy jos postilaatikon töytäsee. Toi mun auto on "vaan tollanne halpa, parin tonnin auto", että sitä ei tarvi pelätä, jos sille käy jotain. :DDD

Nyt lähden nukkumaan YLÄKERTAAN! Pitää vaan uskaltautua hakeen peitto ja yövaatteet alakerrasta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ovat osanneet ostaa sulle tommose halvan ihanku et ois todennäköstäki et sä ajat sen päin puuta:DD
-Jutta

enlav kirjoitti...

Haha :D No on toi sillain helpottavampaa ajaa, kun tietää et ei oo mikään miljoonan euron auto alla. :p