20.9.2010

Parhaat shoppailut ikinä

Kävin tänään töitten jälkeen shoppailemassa Kohl's:issa ja Walmartissa. Kohl's:issa on vaatteit, laukkui, kenkiä, meikkejä jne, ja Walmart on vähän Prisman tai Cittarin tapanen. Tonne ajaa ehkä 10-15min, et kivan lähellä! Kohl'sista lähti mukaan kolmet shortsit ja 3/4 legginsit. :D Shortseja oon kaivannu, kun mulla ei oo kun yhdet, joten nyt on hetkeks. ;) Ja kun kaikki oli kivat, niin oli ihan pakko ostaa! Nää kaikki kamat oli 80-90% alennustangoista; legginsit $2,80 (ovh. $14,00), sinimustat shortsit $4,00 (ovh. $20,00) ja sit kahet samanlaiset, harmaat ja beiget shortsit $1,80 (ovh. $18,00). Mutta mulla oli $10 lahjakortti, mikä tuli postissa (omin sen ittelleni, kun se pari päivää keikku tuolla pöydällä, ja noi tuntuu heittävän kaikki lehdet kuponkeineen roskiin), ja siinä ei ollu mitään ostorajaa tai et ei kelpais alennustuotteet, niin mulle jäi maksettavaa ostoksista $0,43!!! :D Eli ton kun jakaa noille neljälle tuotteelle, niin maksoin siis n. $0,10/kpl.Ja kassakuitti todistaa, että säästin tässä $69,60! :D Nyt äitikään ei voi sanoa, että olis turhaa rahankulutusta! ;) Sit Walmartista ostin harmaan t-paidan, kun oli vaan niin söpö! Hintaa tällä oli $6,39 (= 5,07€). Oon kyllä niin tyytyväinen näihin ostoksiini! :) Ja kun hankkii tonne Kohl'sille jonkun kanta-asiakaskortin tai jonkun, niin saa ekasta ostoskerrasta joku 15% alennusta, että sen voi sit tehdä ens kerralla ;)








Muutenkin tänään on ollu kiva päivä, kun baby nukku aamulla varmaan 1,5h ja iltapäivällä varmaan pari tuntia. :D Lueskelin sit aamulla kirjastosta yks päivä lainaamaani Gossip Girliä (eli sen sarjan ihan eka kirja). Meinasin vaan myöhästyä tänään, kun piti olla hostpoikaa pysäkiltä hakemassa, niin olin vielä sisällä, kun bussi oli jo parkissa pysäkillä. Säntäsin sit sinne, mut onneks toi on sen bussin vika pysäkki, niin ei se heti lähde, jos en siinä oo näköjään. :D Siivoojat tuli taas päivällä, ja paettiin kellariin niitten siivouksen ajaks. Siivoilin sit jossain vaiheessa hosttytön vaatekaapin (tollanen mini vaatehuone), ja löysin viis paritonta kenkää ;) No ne parit on varmaan tuol kellarin varastossa, missä on vaatteita ja muita kamoja kauhee määrä. ;p No läksyjen jälkeen noi lähti taas naapuriin leikkiin, joten lueskelin vähän lisää, ja sit babya ruokkiessa kattelin Salkkarit. Yleensä just ruokkiessa katon telkkaria, Disney Channelia, mut nyt ei tullu mitään hyvää ohjelmaa, joten keksin sit kattoo Salkkarit jo siinä vaiheessa. :) Ja vitsi tänään mulle tuli ihana paketti äitiltä; kaks pussia vihreetä Jenkkiä ja kaks fazerin sinistä suklaalevyä! + pupuista valokuvat! <3 Namnam ja iso kiitos! <3 Vinkkinä vaan sinne Suomeen, että mulle voi lähetellä tollasia kivoja ylläreitä, tai ihan normi kirjeitä ees, kiva saada jotain postia! :) Osoitteen saa äitiltä tai multa, jollette osoitetta jo omista! ;)) Jenkin purkat, fazerin sininen normisuklaa ja pähkinäsuklaa ja halvan salmiakki on aina mieluisia ylläreitä. ;D

Vitsi tänään lähtiessä tuolta Walmartista onnistuin vähän sählään auton kanssa, ja ei lähteny käyntiin, palo vaan toi kannun kuva (onks se joku öljy?). Sammutin sit kokonaan ja olin jo paniikissa, että pitääkö soittaa hostdadille, mutta sit uudestaan kokeiltaessa käynnisty. Kotona hostdad sano, et joskus se voi tehdä noin, jos ei väännä avainta tarpeeks. :D Mut en kyllä tykkää ajaa pimeellä tollasia reittejä, mitä en oo kun kerran ennen ajanu (eli menomatka kaupoille), kun ei muista ihan tarkkaan et koska ne risteykset tulee mihin pitää mennä jne. Mut selvisin eksymättä. :>

Oli suunnitelmissa värjätä hiukset shoppailun jälkeen, mutta enpä sit jaksanu, ja sit tuliki Gossip Girl, joten jos huomenna ehtis. Nyt nukkuun, koska tänään olin aika väsyny (ehkä ei kannata mennä vasta puol 12 nukkuun, kun sillon ei ihan ehdi nukkuun sitä yheksää tuntia ;)

PS. Jalka vieläkin kipeä :(

PPS. Mikä vauvakuume kaikilla on? Facebookkia selaillessa koko ajan joku tuntuu saaneen vauvan? Ja ikää siis näillä, ketä nyt tiedän on sellanen 18-20 vuotta. Voi morjes. :D Vaikka tää baby onkin helppo, niin tykkään tälläsistä "omista lapsista", mitkä voi antaa takas vanhemmille työajan päätyttyä 8)) Ja oon edelleen sitä mieltä, mitä olin ennen tänne tuloa, että yli 2 vuotiaat lapset on kivempia kun vauvat. :D Toi 2,5v on ihan paras, sen ikäsen kanssa mieluummin väittelisin asioista kun vauvan ;)


3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Vautsi, sähän oot saanu halvalla vaatteita! :D Suomen aleissa ei kuiteskaa läheskää noin halvalla saa. :D

Anonyymi kirjoitti...

No sit et oo ainakaan mun sivuja fb:ssä selaillu, jos vauvakuumeesta puhut. :D
-Essi

enlav kirjoitti...

Ai sori Essi luulin että säkin, käsitin sit väärin! ;)