28.9.2010

Opiskelua

Kerrankin mä tykkään tosta opiskelusta oikeesti, koska mä ymmärrän kaiken mitä puhutaan. :D Oikea opettaja ei ollu vieläkään, koska sillä oli siis käsi murtunu viime viikolla, ja aika pahasti, koska tänään se oli leikattu ja laitettu johonkin metallitukeen, ja se joutuu oleen jossain kuntoutuksessa jonkin aikaa.. :o Mut tänään oli kyllä tosi kivat opettajat, kaks naista. :) Tein tuon lähtötasotestinkin, mikä oli suullinen, ja oikeestaan lähinnä vaan keskustelua. :p Mut tonne koululle menee 25min, kun ajaa 70mph(vai mikä ikinä toi yksikkö onkaan) 65mph:n alueella ;) Ajelen yleensä tota keskikaistaa, koska sillon ei tarvi kattoo yhtään oikeelta rampista tulevia, ja kaikki lujempaa menevät pääsee kuitenkin vasemmalta ohi kolmatta kaistaa. :p Mut en kyllä muuten tykkää tosta motarista, koska siinä on ihan kamalia mutkia! Ja siinä kun ajaa tota 65-70mph:ta (110-120km/h luokkaa), niin tuntuu välillä, että pysyykö nää autot oikeesti tiellä näissä mutkissa. Tosin taaskin siellä oltiin hinaamassa jotain autoa (täällä on aina jossain päin joku auto rytyssä, downtownissakin oli ollu kolari, kun olin menos koululle).

Mut mitäs aiemmin tänään on tapahtunu.. Aamulla noin tunnin lenkki taas takilla, kaulahuivilla ja tumpuilla :( Kylmää! Ja mä pelkään että mäkin saan kohta nuhan, koska P:llä (hosttyttö) on kauhee nuha ja S:kin (hostpoika) yskii koko ajan. Yritän taistella vastaan minkä ehdin! 8) Hostdad tuli pari minuuttia ennen kuutta, et ehdin ajois tonne koululle.

Mut niin päivällä ryhdyin vähän kokkaileen ittelleni lounasta! Eli tein salaattia (tomaatti (tuolta takapihan omasta kasvimaasta)-kurkku-viinirypäle) ja sit perunamunakokkelia tai mitä ikinä onkaan! =) Namnam! Ja en mä muuten perunaa olis halunnu, mutta kananmuna sopii sen kanssa, spaghetin kanssa ei olis hyvää!





Ja sit syötin vauvalle tänään ensimmäistä kertaa jotain muutakin kun maitoa. Ja se söi sen koko kipollisen, ja näytti tykkäävän! :) S:n lounas oli taas vaihteeks pizzarullia ja viinirypäleitä. :D







Molemmat hostlapset tykkää kuvailla mun kameralla, ja hostyttö ottikin yhen ihan julkaisukelpoisen kuvan musta! Mulla tosin hiukset tahtoo sojottaa jos mihinkin suuntaan..





Ja sit kuva tosta opiskeluryhmästä. Kaikki ei ollu paikalla, joten osa puuttuu. Mutta kuten näette, kaiken ikäistä porukkaa löytyy. Mutta tuolla on kyllä ehdottomasti tosi hauskaa! :)





 
Nyt näkemään kauniita unia! <3

PS. Katoin tänään netistä ton Täykkärien seiskakauden ekan jakson, mikä tuli täällä USAssa viime sunnuntaina, niin ainakin Pennyn (Lyneten tokanuorin lapsi) näyttelijä oli vaihtunu. Ja onks Carlos oikeesti sama?? :D Näyttää jotenkin niin erilaiselta. Mut ehkäpä se on..


4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Joo ja sitten ei mitään spoilereita tänne kiitos :D

Anni kirjoitti...

hahaa, carlos on ihan sama mut sillä ei vaan oo partaa :D ja mun mielestä se on laihtunu ehkä hiukan.. mut mäkin katoin eka sillain "kuka toi on??" :D

Heidi kirjoitti...

Mitä kurssia käyt nyt? Syötetäänkö teillä vauvoille baby cereals? Mie oon melkeinpä tykästynyt kun se on niin helppo tehdä, mutta en tiedä voinko omassa blogissa myöntää kun suomi-kaverit vaan kauhistuisi :D

enlav kirjoitti...

Anni: Ainiin kun teillä siellä suomessa mennään ihan jäljessä ;)

Anni: Joo siis mä vasta sen ekan jakson loppupuolella aloin kallistuun siihen, että ehkä se on sama näyttelijä. Oli kyl niin ulkonäkö muuttunu. :D

Heidi: Siis nyt ensiks menin opiskeleen englantia kakkoskielenä, kun on ilmainen. :) Aattelin puolet vaadittavista opiskeluista kerätä tosta ja sit puolet yliopistosta jotain kivaa, ja sit on käytös se $500, niin voi valita mitä vaan. :) Ja siis tolle vauvalle syötetään tollasta piltin tapasta.