13.9.2010

Taitelua

Oi miksi amerikassa ei oo katulamppuja muutakun downtownissa?? No joo. Taas näitä ihmetyksiä. Mutta baby oli tänään taas normaali ittensä, eli ihana päivä! =) Aamulla käveltiin vaan puol tuntia, ja baby heräs sit heti melkein kun tultiin takas, vaik olisin toivonu sen nukkuvan, et olisin iteki voinu ottaa päikkärit 8) No sain sen sit nukkuun hostpojan bussia odotellessa, ja se sit nukkuki pari tuntia, et pelailtiin airhockeyta vai mitä olikaan (tosi kivaa!) ja tehtiin muovailuvahalla. Hosttyttö kun tuli kotiin valitteli et on huono-olo, mut se meni sit ohi. Hostmum tulikin jo puol kuus, mut vasta kuudelta jaksoin lähteä pyöräilemään. :)

Pyöräilin sit downtowniin ja ihan ton Main Streetin perälle asti, et siitä alkaa isompi tie, mitä ei pysty pyöräileen. :D Siel on sit pieni "kauppakeskus", Spanish Village Shopping Center tai joku tollanen, menin sit käymään niis kaupois pyöriin, melkein kaikki kaupat oli auki ysiin asti! Paitsi ensin pohdin taas varmaan kymmenen-viistoista minuuttia, että minne hemmettiin voin tunkea ton pyörän, kun joka puolella lukee et ei pyöriä, ja sit pyörätelinettä ei oo missään. Vein sit parkkipaikan perälle nojaan yhteen puuhun. :D Ei siel siis kovin montaa kauppaa ollu, mut mm. Marshall, mikä myy merkkivaatteita halvemmalla, pari kirpputorin tapasta kauppaa, keittiö/makuuhuone -kauppa, eläinkauppa ja pari pikkutavaraputiikkia! Marshallilla kokeilin parit urheilushortsit, ja olisin halunnu yhet Adidaksen shortsit, mut oli vaan L -koko :(

Mut vitsi en kyllä taas muistanu kuin nopeesti toi pimeys tulee. Lähin kasin jälkeen pyöräileen pois, kun oli jo tosi pimeetä. Ja noita katuvaloja ei siis tosiaan oo, joten aika arpapelillä tuli pyöräiltyä. Yhen kissankin päälle meinasin ajaa, kun ei se mihinkään väistäny. Hostdadkin soitti, kun olin matkalla, että oonko mä kunnossa. Kun ne oli lähteny mun jälkeen hostpojan soccerharjotukseen, ja tullu takas hiukan ennen puolta ysiä, eikä mua ollu näkyny. :D Ensin ne oli luullu, etten oo päässy sisään (öö no enhän tässä nyt oo kun kaks viikkoa käyttäny tota autotallin numerokoodilukkoa. :--D). Mut kaikki siis hyvin, ei tosin ollu kovin kivaa pyöräillä pilkkopimeessä. Ja toi matka on joku 7km ehkä. Onneks oli sentään jalkakäytävää koko matkan! Nyt katon Gossip Girliä telkkarista (neloskauden eka jakso, mä en oo tosin nähny kun kolmoskauden ekan, kun suomessa ei oo paljon GG:tä näkyny! Mut täytyy netistä kattoo toi kolmoskausi :)). Ja vitsi noi kalat on oikeesti kasvanu tossa mun miniakvaariossa! En tiiä näkyykö kuvasta, mut ne on ihan jättejä eiliseen verrattuna! Ja kuva mun ja 5v hostpojan taidonnäytteistä ;)



2 kommenttia:

Janiika kirjoitti...

potkaseeko sun kalat ikinä hutia? :D Ja joooooo noi katuvalot -.- ei terve ihmiset! Plus täällä oon ymmärtäny et miks suomessa käydään pimeenajon tunti. Näille tekis hiton hyvää sellanen!

PS. en oo ikinä sokaistunu pitkistä valoista!

enlav kirjoitti...

Tuskin, noi kalat varmaan elää ikuisesti! 8) Tai sit ne kuihtuu, ei näistä nykyajan leluista ota selvää, että mitä vaan voi tapahtua. :D Joo tosiaan pimeen ajon harjotusta moni kaipais!