24.9.2010

Väsymys

Voisko joku valaista mua, että mitä blogilista.fi:ssä tarkoittaa "tilaajia". Ymmärrän noi lukijat, mutta mitä noi tilaajat tarkottaa? Ja minkä takia Salkkarit julkaistaan netissä nykyään vasta kymmeneltä?? Se entinen kaheksalta olis paljon parempi!

Taas keksin yhen jutun, minkä nää tekee kans oudosti. Nää säilyttää leivät jääkaapissa. Ekana päivänä yritin ettiä leipää kaikista kaapeista, mutta löytykin sitten jääkaapista. :D Se on kai täällä ihan yleinen tapa. Ja sit toinen on tää amerikkalaisten lasten hullutus; sillybandsit. "Silly Bandz are a brand of silicone rubber bands formed into shapes including animals, objects, and letters. They are distributed by BCP Imports and are normally worn as bracelets." Lisää wikipedian selitystä voi englannin kielen taitajat lukea täältä. Noita lapset pitää käsissään, joillakin näkyy iso kasa noita kädessä, toi naapurin poikakin käyttää varmaan yli 50 kerralla. :D Mun hostlapset omistaa noita kans miljoona, mut ei ne niitä kyl käytä. Mäkin oon lahjotuksena jo pari saanu, että "voit käyttää näitä".






Sit aamusella puolen tunnin lenkillä tuli pari kuvaa otettua. Ensin taas ihana koulubussi! <3 Rakastan noita, ne on vaan niin söpöjä! Ja aina kun koulubussi on pysähdyksissä, niin autojen pitää pysähtyä, vaikka tulisit bussia vastaan toisella kaistalla.






Yhessä talossa tässä lähellä liehuu Michiganin lippuja, ne ei taida oikein olla perillä, että tää on Ohio eikä mikään Michigan. 8)









Käveltiin tosiaan vaan puol tuntia babyn kanssa, ja kun tulin takas, hostdad oli vieläkin kotona. Mietin jo, et voi ei jos se jää koko päiväks, mut onneks lähti ysin jälkeen, niin tuli rauha =) Kun baby saattaa heräillä, kun sillä puhelin pirisee koko ajan  ja sit se ramppaa tossa ympäri ämpäri, ja lapset juoksee kyseleen lupaa isältä, jos aupair ei anna lupaa. 8)


Mutta yks asia mikä mua kans häiritsee, että täällä ei oo "normaalia" suihkua, että sä saisit sen myös irti seinästä. Se on vaan tollanen pieni mötikkä, mitä pystyt kääntään ihan pikkasen eri suuntaan, eli käytännössä ei yhtään. Suihkuun on ärsyttävä mennä, kun alussa sieltä tulee hetki kylmää, ennen kuin alkaa tuleen lämmintä vettä, niin saa jo roiskeet päällensä. Englannissa tuli J:n kanssa ihmeteltyä (hei J ja muutkin, kertokaa jos saan kirjottaa teistä etunimillä, olis helpompaa, mut onnistuu se näinkin, jos ette halua!) vesikraanoja, et kun ne on noita, mis pitää vääntää erikseen kylmä ja kuuma. Mut nyt oon jo ihan tottunu, ja käytän aina tota kylmää, kun en jaksa montaa väännellä. :D Mut nois muis kylppäreis taitaa olla jopa jo sellaset normaalit kraanat, mut niis on taas se ongelma, et sä saat sitä vettä joko ihan hiljaa tai täysillä, ainakin tos keskikerroksen kraanassa. Tai sit en vaan osaa viel käyttää sitä 8)









Ja en muista oonko jo kertonu, että löydettiin tota juustoa yks päivä! Ja sitä on myös tossa Krogerissa, mutta sillon kun kysyttiin, niin ne sano, ettei oo. Enkä sit tajuu, et miten ei huomattu, kun kaikki katottiin läpi, et onko sitä tullu sen jälkeen vai mitä. Mut ihan naurettavan pieni paketti verrattuna suomen juustoihin :D Mut toi on hyvää! =)



Päivässä ei mitään ihmeellistä, mutta illalla menin hostperheen mukaan Centerville's high school football peliin, mutta siitä on luvassa ihan oma postaus. Nyt nukkuun, kerkeen ensimmäistä kertaa täällä olon aikana ehkä nukkuun tarpeeks. Huomenna puol yhentoista maissa lähtö Columbukseen, joten voin ainaki ysiin nukkua =)

7 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

En tiedä tuosta suihkusta, meillä täällä on ihan normi suihkut kyllä, tosin en oo kyllä ihan satavarma onko se vaan miun kylppärissä vai kaikissa.. Mutta leipää mie kyllä säilytin suomessakin jääkaapissa, täällä nää pitää sitä yleensä pakastimessa tai pöydällä jos tietää että joku sen kohta syö.

Mie löysin yks päivä juustoa jossa luki juusto! Se oli palkittu jonai parhaimpana tai saanu sijouituksen kilpailussa, mutta kuitenki :) Se löyty vaan State Fairin juustoesittelyssä, kaupasta en oo vielä löytänyt.

Anonyymi kirjoitti...

ne blogilistan tilaajat on niinku sama juttu ku lukijat :) et ne tavallaan niinku "tilaa" sun blogia ja lukee sitten sitä kautta.

enlav kirjoitti...

Heidi: Aijaa. :p Mä oon kyllä niin tyytyväinen kun löydettiin tota Oltermannia. :)

Ano: No mut tilaajia on paljon vähemmän kun lukijoit..?

Heidi kirjoitti...

enlav: sillon joku siun tilaajista käy lukeamassa useempaan kertaan viikossa, tai joku selailee blogilistaa ja löytää siun blogin sieltä. aina kun joku klikkaa sieltä kautta siun blogiin, tulee yks lukija lisää, mutta tilaaja on sellanen joka saa tavallaan listauksen tai huomautuksen että nyt oot päivittäny siun blogin.

enlav kirjoitti...

Heidi: Tanks näistä tiedoista! =)

Oona kirjoitti...

Hah hah, ei lisätty hormooneja :D Sun blogi on ihana, kirjotat paljon mikä on tosi cool.

enlav kirjoitti...

Mistäs hormoneista nyt puhutaan? ;D Thanks! :)