7.9.2010

Paluu arkeen

Matkakertomus tulee ehkä huomenna, jos saan kirjotettua sen loppuun. Nytkin pitäis olla jo nukkumassa, kun kello on puol kakstoista, mut meen heti tän päivityksen jälkeen :) Tänään sit paluu arkeen, eli kaheksalta alko hommat. Ulkona oli aamusta aika viilee, ja nyt ei ollu lenkkifiilistä, vaan mentiin vaan puolen tunnin lenkki. Alotin sit sen jälkeen siivoon lasten leikkihuonetta, ja se oli valmis ehkä kahen maissa. :D Vitsi kun en ottanu ennen ja jälkeen kuvia. Mut vitsi mikä lelumäärä ja kaikki ihan sikin sokin. Nää ei oo perustunu siihen, että kun lopetat yhden leikin, keräät vanhat pois ennen uutta, vaan sitä otetaan kymmet leikit samaan aikaan lattialle ja siihen ne sit jää. Nyt se on kyllä tosi siisti, hostdadikin kun tuli kotiin ja kävi yläkerrassa, sano ettei se huone oo ikinä ollu noin järjestyksessä :D Yritän nyt parhaani mukaan sit opettaa, et kerätkää vanhat pois ennen uutta leikkiä! Ei sit muuta mitään erikoista, hosttyttöö en kerenny mennä hakeen pysäkiltä, kun oltiin babyn kans lähös sitä vastaan, niin se jo tuli ovesta sisään, oli bussi ajoissa.

Lähettiin sit käveleen tohon vähän kauempana olevaan puistoon, kun noi vakuutti, että jaksetaan kävellä. No ei siin mitään kyllä ne sinne vielä jakso hyvin, puol tuntia tais matkaan mennä, kun välillä piti perhosia ja muita ötököitä pyydystellä (ja baby alko nätisti nukkuun, eihän se nukkunu päivällä kun ehkä 2,5h + tossa matkalla joku puolisen tuntia :D). Toi on ihan kiva puisto (Quail Run Park), mut ei täällä kyllä ikinä oo kukaan samaan aikaan noissa puistoissa. Tultiin oikoreittiä mettän poikki korkeintaan 50m, mutta noi ei halunnu mennä siitä takasin, kun mettästä voi saada jonkun ötökän seuraan ja sit se pistää sua ilman että huomaat, ja siihen voi jopa kuolla. :D Toi oli hostpojan selitys, en ihan ottanu selvää, että mistähän oli kyse. :Dd No mentiin sit mun "toista" oikoreittiä, mikä osoittautu pidemmäks kun "normaali" reitti olis. Selvittiin pienessä sateessa ja jyrinässä kotiin, vaikka molemmat valitti ettei jaksa kävellä. Nää on niin tottunu meneen autolla kaikkialle. Tonne puistoon on Google Mapsin mukaan 1 maili, eli noin 1,6km, et ei sen pidempi. Lähempänä on Nutt Woods Park (0,7 mailia eli hiukan reilu kilometri), mut se on tosi pieni. Googlemaps näyttää, et myös 1,5 mailin (2,4km) päässä olis School House Park, mut sinne ei oo jalkakäytäviä. Samoin isoimpaan ja hienoimpaan puistoon ei oo jalkakäytäviä (ja google maps ei ees näytä koko puistoa, mut mä oon käyny siellä, ja kävellen sinne meni 10min). Siel on ne koiratarhat, jalkkiskentät, leikkipuisto ja kaikki. No ei onneks sit alkanu ukkostaan, vaikka illalla näky tosi paljon välähdyksiä, mut ei yhtään jyrähdelly, et oli kaukana. Ja vitsi oon kauhuissani kun hostdad kerto, että täällä voi tulla tornadoja, kun Ohio on laajaa ja avaraa, eikä oo vuoristoja. :s Mut se on vaan kerran nähny tuhon, mistä tornado oli just menny Cincinnatissa. Mut tää kellari on turvallinen, kun täällä ei oo ikkunoitakaan.

Hostmum teki kanapitsaa, oli hyvää (kun otti sipulit pois)! 8) Ja hostdadin vanhemmat oli ollu viime viikonloppuna käymässä, niin se äiti oli tehny intialaista "leipää", niin se oli kun rieskaa, oli hyvää! =) Ja nyt on sit ekan viikon loman ajankohta varma, eli ma 27.12.2010- su 2.1.2011! Pitäis pian varailla hostelli ja lennot, kattelin niitä jo tänään, ja ihan ok hintasia löyty. :>

Okei nyt nukkuun, kello on jo melkein kakstoista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nii saatko jo pian sen ajokortin et pääset autol menee?
Kiva joku tornado:D Mä varmaa osais ajatella et iha oikeesti voi tulla, ku ei Suomes semmosee oo totuttu:D
-Jutta

enlav kirjoitti...

No nyt voisin mennä jo teoriakokeeseen. Mut mun pitää joltain saada se nettisivu, mis voi vähän harjotella ensin. Mut ens viikolle jos sais ajan niin olis kiva :)