18.3.2011

Carneval

Tänään tosiaan alotin työt jo vartin yli seittemän, eli ottamalla rennosti kaks ekaa tuntia. Baby kävi normaaleilla aamupäikkäreillään ja ysin jälkeen lähettiin kävelylle. Ulkona oli ihna harmaata, mutta lämpöä sellanen +15, joten oli oikein mukava keli! Käytiin tossa kauimmaisessa puistossa ja sit mentiin käymään naapurilla. S kun tuli kotiin mentiin käveleen tohon lähimmäiseen puistoon, kun en oo nyt antanu sen pelata wii:tä moneen päivään, ja sillä ei oo mitään mielikuvitusta, että mitä se pystyy yksin leikkiin.

Käytiin me just ennen P:n tuloa vähän takapihallakin leikkimässä, toi on niin ihanaa kun baby on jo sen verran iso, että sekin viipottaa kovaa kyytiä tuolla. Ja sillä on ihan omat leikit aina meneillään! Hiukan P:n jälkeen sit noi naapurin pojat ja niitten pikkusisko tuli tänne, tosin kaikki yksitellen. Ja vaikka toi nuorempi poika, 7v. on paljon riehakkaampi kun isoveljensä 8v., niin se on aina hassu kun se tulee tänne. Toi nuorimmainen kun soittaa ovikelloa ja meen avaan oven, niin se ei sano mitään, vaan kävelee sisään. Vanhempi aina kysyy, että voinko tulla, mutta toi ei.

No baby meni sit nukkuun ja pojat pelas wiitä keskenään (noi naapurit saa pelata wii:tä vaan viikonloppusin, niin voi mikä into niillä oli päällä, kun tänään on perjantai) ja P lähti kaverilleen, niin mä kattelin tän päiväset Salkkarit! Ne löyty youtubesta, mut esim. eiliset oon nähny vaan puoliks, kun ne on poistettu youtubesta tai jotain, ja sillon kun katoin oli vaan ykkösosa. Ja tonne lataussivullekaan ei oo Salkkareit ilmestyny sitten 8.3 jälkeen...

Hostmum tuli jo viideltä ja mä lähdin sit salille. Treenasin ihan sika rankasti 45min, että vielä suihkun ja kotiin saapumisen jälkeen mun naama oli vieläkin ihanan punanen. No lähdettiin sit seittemältä hakeen P voimistelusta ja mentiin sen koululle Carnevaaliin. Lapset sai ostaa lippuja, joku 20-25senttiä kappale ja niillä ne sai pelata pelejä. Ja niistä peleistä ne sit voitti toisia lipukkeita, millä lopussa sai käydä hakeen jonkun palkinnon. Siellä oli tosi paljon porukkaa ja niissä luokkahuoneissa oli kuuma! Lopussa ostettiin iso pitsa mukaan ja syötiin sit kotona. Ja nyt kattellaan Harry Potteria ja salaisuuksien kammiota. Sain molemmat hostpojat tohon kylkeen kiinni kun Harry ja Ron oli niitten jättihämähäkkien ympäröimänä. No kohta painun nukkuun hosttytön kanssa, lupasin sille, et saa tulla mun kans nukkuun. Hostdad tuleekin vasta huomenna, kun sen lentokoneessa oli ollu vikaa ja se oli joutunu tekeen ns. hätälaskun, et se missas jatkolentonsa, joten joutuu yöpyyn Minneapoliksessa. En mä oikein tiiä mikä siinä oli ollu, mutta siis kone joutu laskeutuun jonnekin väärälle kentälle, ei siis syöksyny maahan ;)

Joo nyt hetki vielä Potteria ja sit unta kaaliin!

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

uusi lukija täällä huutelee ;) olen (toivottavasti ainakin) tuleva au pair ja kovasti kiinnostaisi tietää että miten oot löytänyt uusia ystäviä ja tuttuja sieltä? :) että onko ollu yksinäistä?
ja minkäsikänen tää 'baby' on? =)

enlav kirjoitti...

Jee, tervetuloa! :) Minnekäs päin oot suuntaamassa ja millon? No aupair kavereita on löytyny mukavasti tällasesta "syrjäsestäkin" paikasta ;) Ja ihan USAlaisia ei niinkään, mut on mulla niitäkin pari :) Ei kyllä oo yksinäistä niinkään ollu! Ja toi vauveli on nyt 13kk!