5.3.2011

My friends are here!

Torstai-iltapäivällä selvisin lentokentälle Jutan ja Tiian hakeen, vaikka oli vähän jo ruuhkaa tuolla Daytonin tietöitten kohdilla. Ehkä 10min odottelin, kunnes näin mun rakkaat! <3 Saatiin niitten matkalaukutkin aika nopeesti ja päästiin ajaan takas kotiin, mutta juututtiin kyllä vielä pahemmin tossa 75 tiellä. Meinasin muuten jättää tytöt kentälle, kun mun uni kävi toteen... Tiian äiti oli puhunu jostain tullattavista tavaroista, että suklaa pitäis tullata, ja neidit ei sit tuonu mulle suklaata ollenkaan. Eikä ees purkkaa. Mulla on nyt iso kriisi! Suklaata täältä nyt vielä saa tuolta 45min päästä, mutta kunnon purkkaa ei! :(
No P hoki loppuillan kuinka ihania Tiia ja Jutta on, vaikka ennen niitten tuloa kiukutteli, että tänään on huono päivä, kun sun kaveris tulee. Noitten lahjat sai P:n tykkäämään ;) Tytöt purki kamojaan, kävi suihkussa ja lähettiin sit Greene Mall:ille, ensin vein ne Wendy's:ille syömään ja sit kierreltiin kaupoissa, mutta ei ollu kovin kummonen sää, kun vettä sato.

Mentiin nukkuun puoli yheltätoista, mutta juteltiin sit Jutan kanssa kahteentoista asti, vähän vatsalihastreenausta tuli harjoteltua nauraessa.

Perjantai aamulla heräsin jo seittemältä ja sain sit selville aika pian, että lasten koulut on lykätty kahella tunnilla lumisateen vuoksi. Me sit operoitiin päivän aikana meijän kaikkien hiuksia, Jutta leikkas mun hiuksia, enemmän kerroksittain ja huonot päät pois. Ja sit Tiia värjäs mun hiukset, sain juurikasvun pois, jee! Illalla mentiin Fairfield mall:ille, hoidatutin taas kulmakarvani siellä lankaliikkeessä, enkä muistanutkaan kuinka hiton paljon se sattu. Tiia ja Jutta teki kans saman ja nekin sai siis kärsiä, mutta tulos on hyvä. Pari tuntia meillä oli aikaa kierrellä, ja siinä ajassa ehdin löytään korkkarit (n. $25), pari toppia (alle $10/kpl) ja laukun (n. $20)! Käytiin vuokraan Devil- leffa tuolta dollarin leffaboksista, ja vitsi se oli pelottava... Nukuttiin siis kolmistaan tossa mun queen sängyssä, kun kukaan ei uskaltanu tulla yksin nukkuun tänne "olkkariin".





Photobucket


Photobucket


Photobucket




Lauantaina oltiin lähössä Cincinnatiin aamusta, kun huomattiin mun auton eturenkaan olevan lähes tyhjä. Hostvanhemmat ei ollu kotona, eikä saatu tota käsipumppua toimimaan kunnolla, mutta onneks naapurin mies oli kotona ja sillä oli kompressori, joten saatiin täytettyä sit nopeesti. Ajettiin ensin Newportille, käveltiin sillan yli Kentuckysta Ohioon ja takasin, ja Newportilla sit tollanen "tuote-esittelijä" kyseli, että ollaanko yli 18v. Pääsin sit testaan Toyota hybridi citymaasturia, ja Jutta ja Tiia istu kyydissä, ja saatiin kaikki palkkioks $15 lahjakortit tohon Newportille. Toi auto oli niin hiljanen ja ihana verrattuna mun autoon, kuka haluais ostaa mulle tollasen? Noi lahjakortit kävi kaikkiin kauppoihin siellä, joten me mentiin johonkin ravintolaan syömään. Söin hyvää juustopitsaa, kokista ja jälkkäriks jättikulho jäätelöä, nam! Ja itelle jäi maksettavaks tippeineen n. $3. :p Kyllä mulle tollanen duuni kelpais!

Mentiin sit Cincinnatin downtowniin, yhen korkeen rakennuksen katolle, mistä oli hyvät näkymät! Selviydyttiin hissilla toi 45 kerrosta, ja vikat neljä kerrosta pysty valitseen portaat tai hissin, ja tietty otettiin portaat. Toi perjantainen leffa vähän pelotti meitä, kun siinä ne ihmiset jäi hissiin jumiin. No ei sit haluttu Tiian kanssa enää mennä hissiin, ja jatkettiin noita portaita alaspäin. Kahen kerroksen välissä oli jo aina hirvee määrä portaita, ja oltiin jo puolessa välissä niin kuolleita, kunnes kahdennenkymmenen kerroksen kohdalla ne portaat loppu kun seinään. Joka kerroksessa oli kyllä ovi, mutta joka toisessa ovessa luki, että oven aukasu aiheuttaa hälytyksen, joten ei uskallettu avata niitä. Eli ensin kavuttiin samperi kolkytä kerrosta alaspäin, ja sit takas ylös kakskytviis kerrosta, oltiin niin kuolleita, ikinä oo urheillu noin paljoa! Eli lopulta sit otettiin hissi alas, missä Jutta oli odotellu jo pienen iäisyyden. Kyllä tää sen jälkeen nauratti, mutta ei siellä portaissa.

Käytiin downtownin TJ Maxx:issa ja löysin ihanan mekon n. $20! Ja löydettiin Tiian kanssa aivan ihanat korkkarit, mutta ei ollu oikeeta kokoa :( Jatkettiin sit matkaa Kenwoodiin, missä ihan sattumalta törmättiin suomi N:ään ja sen kavereihin. Ja koko päivä oli ihanan lämmin, illallakin pärjäs hupparilla! Kenwoodista en tainnu ostaa oikein mitään, paitsi H&M:lle mulla oli $5 lahjakortti, niin se piti käyttää, joten yhet rintsikat lähti mukaan.

Sunnuntaina lähdettiin sit jo heti kaheksan jälkeen ajaan kohti Columbusta, mutta ensin piti poiketa huoltoasemalle täyttään tyhjä rengas. Tuolla on kompressori, mitä voi käyttää 3min ja maksaa 75 senttiä, ja se katkasee sen automaattisesti, kun on täynnä. Mentiin siis Columbus Zoo ja Aquariumiin ihastelemaan ihania söpöläisiä, esim. pingviinejä! Mut vitsi siellä oli vielä lunta! Jatkettiin siitä downtownin suuntaan ajeleen, ja sit etittiin vaan gps:stä ostoskeskus. No se ei nyt toiminu ihan niin, tää Westlandin ostoskeskus oli ihan kuollu paikka, joten jatkettiin matkaa. Nähtiin kenkäkauppa ja pysähdyttiin sinne, ja sain pienen paniikkikohtauksen siellä, koska en löytäny mun autonavaimia laukusta, ja olin ihan varma, että olin lukinnu ne auton sisään. Lopulta löysin ne yhestä pikkutaskusta ja voi sitä helpotuksen tunnetta! Pientä panikoitia kyllä oli, koska tohon autoon ei oo kun toi tasan yks avain.. Ajeltiin sit Fairfield mall:ille (ensin tsekattiin TJ Maxx, mutta ei löytyny noita korkkareita, mitä Cincinnatissa kokeiltiin!) ja mukaan lähti ihana pyörö leopardihuivi Charlotte Russe:lta! <3 Ja nyt en saa päähäni, että mitä muuta olisin sieltä ostanu, mutta oon ihan varma, että muutakin ostin. Mun pitäis oikeesti kirjottaa joka päivä, että muistaisin mitä oon tehny, kun nyt yritän arpoo vaan päästäni päiviä, että mitä oltais saatettu tehdä. Lauantai ja sunnuntai iltoina ihan varmasti katteltiin jotkut leffatkin illalla, mutta ei oo kyllä hajuakaan, että mikä.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Iiihanat korkkarit! <3

enlav kirjoitti...

Joo mäkin tykkään! :)