10.3.2011

Ostosesittelyä

Parit kuvat olin ottanu näistä uusista ostoksista, eli tässä nyt pari. Eka mekko on TJ Maxx:ista about $20, pyöröhuivi Charlotte Russe:lta n. $10 ja kenkäostokset, yhet ruskeet balleriinat puuttuu.  Näitä kuvia ladatessa onnistuin kääntään kuvaruudun sivuttain, oli vähän hankalaa lukea niska kenossa. Onneks google oli kaveri, ja jollekin muullekin oli käyny samalla tavalla, joten sain näytön takasin.



Photobucket


Photobucket


Photobucket


Tänään oli aika tylsä päivä, kun aamulla babyn nukkuessa kukaan ei ollu mun kanssa skypeilemässä. Äiti varsinkin on hylänny mut kokonaan, ei olla skypeilty varmaan kolmeen viikkoon! Vinkkinä äiti että käytäpä sitä tietokonetta aamuisin kaheksan jälkeen!

Innostuin tänään treenaileen enkkua P:n kolmannen luokan kirjoilla. Mutta siellä on just palon tollasta sanastoa, mitä oon ehkä kuullu, mutta ei muista mitä sanat tarkottaa ym. Varmaan parin tunnin ajan tein niitä tehtäviä! Ja P:n tullessa koulusta alko sataan lunta :( Täällä on kyllä pari astetta plussaa, mutta kyllä se on lunta, koska nyt sitä on jo ihan kerros tuolla maassa. Menin hakeen A:ta enkun tunnille, vaikka vähän epäilyttikin, että onko meillä tuntia, mutta ei ollu tullu sähköpostia peruuntumisesta. No lunta sano aika tohinalla, niin päätettiin, ettei nyt henkemme uhalla lähetä tonne moottoritielle, jos ei tuntia oliskaan, vaan mentiin ihan tohon kirjastoon. A opiskeli sitä TOEFL -testiään varten ja mä lueskelin matkaoppaita Los Angelesista ja San Franciscosta, sekä Cosmopolitania. Ja huomasin siellä ton ison ilmoituksen tosta mun esitelmästä, että tervetuloa vaan matkalle Suomeen maanantaina.

Mua ei nyt yhtään innosta tää työ ja ootan vaan, et pääsen takas Suomeen. Tietty noita matkoja nyt ootan, mitä on vielä edessä, mutta tää perus arki ei nyt inspaa sitten yhtään. Jutan ja Tiian olo täällä vaan sai mut todellakin myöntään itelleni, että mä kaipaan ihan hitosti kaikkia ihmisiä Suomesta! Onhan täällä olo tietty hienoa ja erilaista ja saa matkustaa, mutta ei se oo niin kivaa ilman rakkaimpia ihmisiä! Mutta hiukan reilu viis kuukautta jäljellä, vaikka tällasina päivinä se tuntuu ikuisuudelta. No, onneks on tulossa kevät ja kesä (vaikka nyt ei näytä siltä, ulkona on monta senttiä lunta!!!), niin pääsee ulos, eikä tarvi palella, niin ehkä se helpottaa. Ja nyt oon suunnitellu, että jos meen tolla toisella lomallani jo Kaliforniaan ja sit kun työt loppuu, niin jokskin viikoks vielä takas sinne, ja sit kotiin. Eli sit elokuussa tulisin vielä näillä näkymin kotiin! <3 Koska nyt haluan tietty käydä tsekkaan Losin ja San Franciscon ja Vegasin ja Gran Canyonin, mutta en nyt halua siellä sit ylikauaa olla (eikä varmaan rahatkaan ees riittäis). Ja mieluummin alan sit säästään muihin matkusteluihin suomikaverieni kanssa, mm. Jutan ja Tiian kanssa puhuttiin, että joskus vielä toteutetaan USA road trip! <3

Nyt painun nukkumaan, öitä! <3 Ja peukut pystyyn että tuolla ei sada koko päivää ja tulee yön aikana helleaalto, että lapset menee ihan normaaliin aikaan kouluun, ettei tuu taas koulujen lykkäystä!

PS. Kertokaa mulle joku suomalainen leikki, mitä voi pelata sisällä? Tosiaan tohon suomiesitelmääni tarttisin jonkun kivan leikin, mikä voitais sit leikkiä tuolla kirjastossa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon lähdössä usareissulle sit kans mukaan! T. ESSI

Anonyymi kirjoitti...

niin. ja PIAN NÄHDÄÄN <3

Tiia kirjoitti...

koita nyt jaksaa vaikkei innostakkaan yhtään!:( toivottavasti tollasii päivii ei tuu paljoo..

ja en tiiä onko nää suomalaisia, mutta leikkikää vaikka mustamiestä/vesimiestä tai sitte sitä tuolileikkiä tai vaikka väriä/peiliä! en kyllä tiiä sitäkään että tarkotitko tällasia lastenleikkejä:D voin sitte selittää miten nuo menee jos et tiiä :)

jossu kirjoitti...

En tiiä, miten laululeikit toimii, mutta metsämökin ikkuna, tai mikä lie onkaan ja leijonan metsästys, undulaatti yms? Sit on tietty perus tyynralli, jotain taputusleikkejä, hernepusseilla saa kans väsättyä vaikka mitä. ;)

enlav kirjoitti...

Essi: Welcome! <3 Ja joo! <3

Tiia: Joo tiiän noi leikit, kiitos vinkeistä!

Jossu: Joo, tyynyralli on huippu hauska ainakin! Täytyy nyt miettiä minkä haluan leikityttää! :)