15.3.2011

Musikaali

Mentiin babyn kanssa naapuriin vierailulle aamulla ja S:n tultua pelailtiin kaikkia pelejä. Ei päivään mitään ihmeelistä mahtunut, kattelin Sherlock Holmesia iltapäivällä, kun lapset oli naapurissa ja baby nukkumassa. Mutta en sit loppujen lopuks sitä oikein jaksanu seurata...

No paria minuuttia vaille kuus hostmum soitti, että voinko käydä hakemassa T:n päiväkodista hostdadin autolla, kun se on juuttunu ruuhkaan ja se päiväkoti sulkeutuu kuudelta. No kävin vauvan herättään ja pakkasin kolme lasta autoon (kun ensin löysin tosta avainnipusta oikean avaimen, en tiiä mitä noi kaikki avaimet on) ja huristeltiin hakeen T. Vitsi oli kyllä kiva auto ajaa, niin hiljanen verrattuna mun autoon. Henkkarit piti tuolla päiväkodissa näyttää, että sain T:n matkaan. Mua pelotti parkkeerata auto talliin ton piipityksen takia, mikä varottaa kun oot lähellä jotain ja olin varma et kohta osuu peili tai joku muu, joten jäi vähän turhan keskelle, mutta kyllä hostmum mahtu autonsa kanssa kans sinne.

Hostmum tulikin sit tosi pian meijän jälkeen ja lähdettiin sit suoraan high schoolille. Tosin ajettiin Wendy's:in kautta hakemassa hampurilaiset ja ranskalaiset ja mentiin kattoon S:n koulun musiikkiesitystä, se oli hieno! Istuttiin ihan sattumalta kolumbia A:n hostperheen taakse, kun sen hostmum käänty siinä alussa ja kysy, että oonko Venla.

Nyt väsyttää ja aion painua pian nukkumaan! Yritin tänään suunnitella vähän (oon kerrankin ajoissa!), että mitä sitten aion tehdä Kaliforniassa matkustelukuukautena, joten vois mennä uneksimaan noista Kalifornian helteistä ja hiekkarannoista!

Ei kommentteja: