25.3.2011

Kokkailua

Perun puheeni tosta keväästä, eilinen oli jäätävä! Aamulla -2 ja kun mentiin vähän käveleen, niin se kävely jäi tosiaan pariinkytä minuuttiin, koska alko luntakin sataan. Onneks vaan ihan hetki, niin ei tuolla oo tietokaan lumesta, mutta oli hyytävän kylmää edellispäivän +20 jälkeen.

Päivällä sit tein ensimmäistä kertaa lasagnea! Äitin ohjeella, mutta ei ollu niin hyvää kun äitin tekemä. Ja se näyttikin oudolta, mutta kyllä se silti hyväle maistu. Mutta en osannu aukasta tomaattisosepurkkia, vaikka löysin ton avaajan, millä se avataan, mut en osannu käyttää sitä. Meillä kotona on sellanen ärsyttävän vaikea, mitä en vieläkään osaa käyttää monen yrittämisen jälkeen, ja tää näytti vielä monimutkasemmalta. No kävin sit naapurilta kysyyn, että miten sitä käytetään, ja olikin tosi helppo...

Illlalla kävelin saksa S:n luo ja mentiin salille, spinningiin! Pitkästä aikaa ja oli kivaa, mutta rankkaa! Laitan muuten tähän nyt parit kuvat parin päivän takaa, noi ruskeet piikkipallot on jostain ihme puusta, mitä aina ihmetellään S:n kanssa kävellessä.



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket




Tänään vähän hulluilin ja heräsin 5.15 ja olin salilla jo 5.35. Suunnitelmissa oli mennä varttia vaille kuus alkavaan spinningiin, mutta se oli jo täynnä... No treenasin sit tunnin verran laitteilla, ja kidutin mun polvea mm. juoksemalla, vaikka siihen vähän sattuu. Olin takas kotona ja ennen puolta kaheksaa ja hostvanhemmat katto mua vähän pitkään, että oonko mä ihan hullu. :D

Ja jottei tää elämä nyt ihan löysäilyks menis, niin mentiin heittään babyn kanssa tunnin kävelylenkki kaheksan jälkeen. Eli nyt voi ehkä hieman rentoilla, kun baby nukkuu! :) Ja tänään iltapäivällä saan tänne noi kaks koiraa, jee! <3 Se on sit varma että mä varastan vähintään toisen niistä koirista nukkuun mun kanssa, vaikka lapsetkin ehkä haluais. No ehkä voin luopua toisesta, että ne saa kolmistaan yhen koiran. 8)

PS. Eilen illalla kattelin Grown Ups:in loppuun ja alotin alusta The Proposalin, kun Tiian ja Jutan ollessa täällä nukahdin kesken kaiken... No onnistuin sit sekottaan taas konetta, että katos ylä- ja alapalkki. Ja kysyin apua rakkaalta ystävältäni Essiltä, ja vastaukseksi sain:

"Sun kannattais ehkä pitää toinen käsi selän takana ku koodaat ni saisit ehkä vähä vähemmän tuhoo aikaan ku on 5 sormee vähemmän eli ehdit painaa viittä nappia vähemmän kerralla :D:D"

Hei kiitti mäkin rakastan sua! <3

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Musta tuntuu et noi piikkipallot on hevoskastanjasta!

Anonyymi kirjoitti...

hyvä et viesti meni perille ;) <3
eppu

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tuli kans mieleen hevoskastanjat mut en tod. oo varma:D