26.3.2011

Koirat hoidossa

Eilen sit kahen maissa hostmumi isä toi noi koirat tänne, ja vitsi ne oli levottimia, juoksentelivat vaan pitkin taloa. On ne täällä joskus käyny, mutta tosi kauan aikaa sitten. No Bailey oli varmaan niin hermostunu, että sen takia oksensi hienosti tonne ruokailuhuoneen valkoselle kokolattiamatolle.. Oli hieno päästä heti siivoon oksennuksia, kun koirat oli ollu täällä ehkä puoli tuntia. No yritin sitä sit putsata saippualla ja vedellä, mutta aika ruskee läntti siinä silti oli. Hostmumin isä tuli viideltä viemään P:n voimisteluun, joten se toi tullessaan jotain ainetta, et saatiin vähän paremmaks, mutta ei se siitä kokonaan lähteny.

Hostmum ei ollu kovin iloinen kotiin tullessa ja sen nähdessään, mutta se sai sen sit kyllä tosi hyvin putsattua jollain aineilla. Kyllä se nyt ihan koirista tykkää, mutta hostdad ei kyllä ees tykkää koirista. Mä lähdin sit lenkille molempien koirien kanssa, ja se oli aika hauskaa, kun Max haluais mennä lujaa ja Bailey on vanha ja haluaa mennä hitaasti ja haistella kaikkea. Mutta vitsi kuin hyvin nää käyttäytyy, siellä tuli mis minkälaista koiraa vastaan, jotka olis vähintään halunnu syödä nää. Noi ei kertaakaan ees haukahtanu takasin noille miljoonalle koiralle, mitä nähtiin.

No mä lähdin sit hostvanhempien mukaan Frickersiin syömään ja kattoon koripalloa, ja hostmumin vanhemmat ja hostdadin velikin tuli sinne. Lapset oli päiväkodin "parents going out" -hoidossa, joten vietettiin siellä pari tuntia, ja sit noi heitti mut ja lapset kotiin ja lähtivät vielä takasin. Ehkä puoli tuntia vahdin neljää lasta ja kahta koiraa, ennen kuin hostdadin vanhemmat tuli. Me painuttiin sit koirien kanssa nukkumaan, ja queen -sänky ei riitä kahelle isohkolle koiralle ja mulle. Heräsin yöllä siihen, että Max melkein tiputti mut sängystä. Se tulee ihan kylkeen kiinni nukkumaan, mutta Bailey nukkuu jalkopäässä. Ja tosiaan heräsin ehkä kolmelta siihen, että oon ihan sängyn reunalla ja lähdin sit vessaan, niin sain kaks ihan pirteetä koiraa perääni. Käskin ne takas nukkumaan ja seuraavaks ne herätti mut seittemältä, joten menin sit päästään ne takapihalle hetkeks. Ei ne siellä kauaa ollu ja tultiin takas nukkuun puol ysiin asti.

Aamupalan jälkeen (mua pelottaa, että Baileylla ei oo kaikki kunnossa, se ei oo syöny täällä olonsa aikana yhtään, ja kello on nyt melkein kolme, eli se on ollu täällä yli 24h ja ekaks vaan oksensi kaiken ulos) lähdin Maxin kanssa kahestaan lenkille tonne hyytävään -5 asteeseen. Tunti käveltiin reipasta kävelyä ja nyt tavattiin yks tosi hienosti käyttäytyvä koira. Se oli joku villakoira ja se tuli vapaana vastaan, ja sen omistaja tuli varmaan 30m jäljessä. Se koira ei ees vilkassukaan meitä, vaan jatko juoksuaan ohittaen meijät noin metrin päästä.

Kävin sit vielä leikkimässä niitten kanssa takapihalla ja samalla juttelin äitin kanssa skypessä ennen salille menoa. Pyöräilin siis taas salille ja voi että mun sormet jääty sormikkaissa! Törkeen kylmä, kevät tuu takas!!

Kohta suunnittelen uudelleen lenkille lähtöä koirien kanssa, myöhemmin syödään T:n 3v. synttärikakkua (sillä on synttärit huomenna, mutta hostdadi lähtee huomenna työmatkalle Texasiin, joten juhlitaan tänään) ja illalla itävalta A ja saksa S tulee varmaan tänne, kattellaan joku leffa ja pelaillaan korttia! Kuulostaa kivalta rentoilulta! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oon uusi lukija ja siis voisitko lyhyesti kertoo että kuinka monta lasta sulla on siellä hoidettavana ja niitten iät ja sukupuolet? Ja milloin menit sinne ja milloin tuut takasin Suomeen?

enlav kirjoitti...

Tervetuloa lukemaan! :) Mun hostperheellä on siis neljä lasta, vanhin on tyttö, P 8v., poika 6v., poika 3v. ja tyttö 13kk! Tulin tänne elokuun 16pvä, eli viis kuukautta jäljellä. Sit matkustan sellasen pari viikkoa, että Suomeen pitäis tulla syyskuun alussa! :)