22.3.2011

I love spring

Heti alkuun kurkatkaa toi linkki ja kattokaa se video, se koira on niin söpö, kun siitä näkee, että se tietää tehneensä väärin, ja välttelee katsekontaktia!

http://www.stara.fi/2011/03/19/taman-syyllisemman-nakoista-koirasta-ei-saa/

Tänään on ollu IHANA päivä! Aamulla ei ollu kun +8 kun lähdettiin kävelylle, mutta kyllä se sit nousi +16 asteeseen. Heitettiin tunnin lenkki ja sit kun S tuli kotiin niin toinen tunnin lenkki, kun mentiin puistoon. Vitsi noissa puistoissa, missä käydään (mihin voi kävellä) ei oo ikinä ketään muita. Kyllä tolla tokalla lenkillä tuli parikin lasta vastaan isänsä kanssa pyöräillen ja joku pikkutyttö äitinsä kanssa, mutta ei ne noihin puistoihin eksy.

Tultiin kotiin syömään lounas ja sit uudelleen pihalle, harjotteleen pyöräilyä! S:llä oli apupyörät, mutta ne ei toiminu sitten ollenkaan vai liikku aina karkuun, joten otettiin ne sit pois! Ja iskä, kyllä, ihan itse osasin käyttää tota meisseliä, millä saa mutterit auki! No siinä sai sit kuntoilla kun yritin pitää S:ää pystyssä.

P:n tultua koulusta jatkettiin vielä hetki treenausta S:n kanssa, kunnes ne meni naapuriin leikkiin. Ja baby meni päikkäreille, joten mulla kuin vapaata! Ensiks datasin hetken ulkona syöden samalla tuoreita mustikoita ja mansikoita, mutta aurinko häikäs, joten ruudusta ei nähny paljon mitään, joten täyty tyytyä sisällä datailuun. Alotin katteleen leffaa Grown Ups, vaikutti kyllä tosi hauskalta! Ja bongasin facebookista taas yhden niin järjettömän linkin, missä videolla tyttö kertoo, kuinka hän oli ensin biseksuaali, kunnes tuli uskoon. "Kun joku murhaaja pystyy tekeen parannuksen niin miksei joku homokin." Ei huoh mitä se puhuu. Ja toinen on sit haastattelu ton kampanjan jostain tyypistä.

http://www.nuotta.com/kampanja

http://www.ruutu.fi/video?vt=video&vid=134293


Ja eilen muuten leivoin laiskankakkuakin, mutta pikkusiin muffinsivuokiin. Ja ne tais olla liian lyhyen aikaa uunissa, ja ne on ihan kiinni noissa vuoissaan, mutta hyvälle maistuu! :) Ja kyllä toi pinaattikeittokin näytti aika normaalilta, mutta ei sit ollu niin hyvää, vaikka kyllä sitä nyt söi.



Photobucket



Ootan perjantaita nyt normaalia enemmän, ihan vaan siitä syystä, että hostmumin vanhemmat lähtee pienelle matkalle ja niitten koirat tulee tänne hoitoon! Eli mähän en sit poistu kotoa mihinkään, paitsi lenkille niitten koirien kanssa ;)

Illalla sit A tuli hakeen mua, ja se oli jo myöhässä, tuli vasta ehkä vartin yli kuus, ja sit kun luukussa oli joku huoltokatko, niin mä en ollu saanu sitä osoitetta, ja A ei ollu lukenu mun tekstiviestiä, niin piti palata takasin kattoon sen sähköpostista se osoite. Siinä kakskyt-kakskytviis yli päästiin lähtiin ja pienten eksymisten jälkeen päästiin perille. Ja eksyminen ei ollu meijän vika, koska meijän opettaja oli laittanu väärän talon numeron, joten ajeltiin sitä tietä pari mailia väärään suuntaan, kunnes tie loppu ja oli pakko kääntyä takasin. Sit thaimaa S sattukin soittaan, ja sillä oli oikea osoite, joten päästiin perille hiukan ennen seittemää. Eli aika sama matka tonne on kun sinne edelliseenkin paikkaan, sellanne 25min. Odoteltiin vielä paria ihmistä ja ehkä puoli kasilta päästiin alottaan, eli tänään oli sit lyhyempi tunti. Kotona olin takas puoli kymmenen maissa, ja nyt kattelen vielä hetken Amerikan hauskimpia kotivideoita ja sit nukkuun.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo oon kans kattonu tota ihme kampanjaa. Vois polttaa kaikki kirkot... No okei en!! Joku poliisi ottaa muuten koht yhteyttä muhun :'D

enlav kirjoitti...

Haha. Mut hei kirkko ei kuitenkaan kuulu siihen: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011032213415142_uu.shtml :D