28.3.2011

Pyöräilyä ilman apupyöriä

Max <3


Photobucket



Itävalta A

Photobucket



Kolumbia A:at ja itävalta A

Photobucket



Max & Bailey <3

Photobucket



Bailey kattelee parin talon päässä olevaa koiraa.

Photobucket



Sain yhden yhteiskuvankin otettua!

Photobucket


Bailey

Photobucket



Max & Bailey

Photobucket



Tänään käytiin taas aamulla lenkillä babyn ja Maxin kanssa, juttelin Jutan kanssa skypessä ja pakoiltiin siivoojia. Käytiin sit vielä uudelleen S:n kanssa lenkittään koirat, ja samoin kun P tuli. Tokalla lenkillä sit sain taas kuulla vähän valitusta siitä, kun P:lle on kova paikka, että joku tykkääkin enemmän musta kun siitä... Mut oon niin ylpee noista molemmista, ne pystyy nyt molemmat pyöräileen ilman apupyöriä! :) Ja P onnistu ite alottaan pyöräilyn joku viis kertaa ja S:kin onnistu siinä kerran! Eli kohta ne ei tarvi enää mun apua ollenkaan! Kääntymään ne ei vielä pysty, mutta ei mun tarvi enää juosta vierellä pitämässä pystyssä. Ja otan kyllä kunnian itselleni, minä olin se, joka P:n kanssa viime syksyny juoksi tota tietä edes takasin ja nyt sit S:n kanssa. S on kyllä oppinu tosi nopeesti, paljon nopeemmin kun P.

Hostmum tuli jo ennen viittä kotiin ja mä painuin salille 45 minuutiks. Polvi vähän vihoitteli ja samoin toi vasen jalkapöytä, ja päänsärynkin onnistuin hankkiin.. Mutta illan sit kulutin istuskellen lattialla koiria rapsuttamassa ja samalla kattelin OC:ta, oon nyt ihan just kattonu kolme jaksoa, alotin eilen ihan alusta! Ja löysin youtubesta Salkkareitten tän päiväsen ja huomisen jakson, mutta oli vähän tyhmää kattoo, kun en oo nähny yhtäkään viime viikon jaksoa. Joku vois pikkasen valaista, että mitä viime viikolla on tapahtunu?

Iltapalaks söin Chick-fil-A:n crispy chicken salaatin, mikä on ihan parasta! <3 Ja nyt painun nukkumaan tätä päänsärkyä pois Max kainalossani, öitä! Huomenna hostmumin vanhemmat tulee kai takasin, eli ne vie mun koirat pois :( No onneks nään noita aika useesti, etteivät kaukana oo! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jennin ja Ossin häät oli ja siellä paljastu että Cindy on vieläkin raskaana ja Ossille. Ja Katariina sai lappuja että "tapaamme 4 päivän päästä. SP" eli varmaan Sara Polvijärvi vaikka ite pidän todennäkösempänä sitä että Katariina on ite se uhkailija että sillä on joku skitsofrenia koska viime viikolla yhessä jaksossa annettiin semmonen vihje että se saattais olla just tollei mutta en nyt jaksa selittää millanen vihje. Ja ja Siru lähetettiin takas nuorisokotiin. Ja en muista oliko tää viime viikon vai sitä edellisen viikon juttu jo mutta Liisa ei oikeesti oo se Elsan tytär vaan se on huijannu sen koko ajan. Tossa tais olla ne kaikista tärkeimmät, ei tuu nyt muuta mieleen.

Vitsit että no ikoirat on niin söpöjä ♥

enlav kirjoitti...

Ano: Kiitos Salkkaripäivityksestä! :) Jos joku haluaa silti kertoa lisää, niin innolla lueskelen! Ton mä jo tiesinkin, et Liisa ei oo Elsan tytär, muut oli uusia juttuja. Ja miten Jenni siis sai tietää siellä häissään, et Ossi on Cindyn lapsen isä? Hui no on aika erikoinen käänne, jos Katariinasta paljastuiskin skitsofreenikko. :D

Anonyymi kirjoitti...

No siellä Jennin ja Ossin häissä kaikki vieraat kuvas semmosen videotervehdyksen niille missä ne onnitteli ja selitti jotain siinä. Niin sitte Cindy ja Niko jotain puhu siellä siitä että kun Cindylle oli muistaakseni tullu vähän huono olo niin Niko sano jotain jotain että "on sulla varmaan aika rankkaa ton raskauden takia ja varsinkin kun se lapsi on Ossin" siellä samassa huoneessa missä se videokamera oli. Se videokamera oli menny sitte jotenkin itestään päälle ja kuvannu ton noitten keskustelun niin sitte kun ne katto niitä tervehdyksiä siellä häissä niin kaikki näki sitte myös ton keskustelun.

Ja toi Niko oli siis saanu tietää että Ossi ja Cindy oli kuksinut Ossin polttareissa kun se kuuli kun Ossi ja Antti keskusteli siitä. Ja sitte Jennille oli paljastunu sen polttareissa että Cindy oli raskaana (mutta se ei kuullu että kelle se oli) kun Paula meni möläyttää. Mutta Jenni oli ollu niin päissään ettei se muistanu sitte aamulla sitä ollenkaan enää mutta se oli kuitenki Nikolle sillon yöllä sanonu että Cindy on raskaana ja Niko päätteli että se oli sen Ossin lapsi ja meni kysyy Cindyltä ja Cindy myönsi sen. Niko meinas eka kertoo Jennille mutta sitte Cindy tai joku sai sen jotenkin puhuttua ympäri että kun Jenni on nyt niin onnellinen että sen on turha tietää kun se lapsi annettaisiin pois kuitenkin sitte kun se on syntynyt niin Niko sitte päätti ettei se kerrokaan.