17.3.2011

Happy St. Patric's Day!

Joo hauskaa Pyhän Patricin päivää täältä +20 celsiuksen keskeltä, kyllä kelpaa! En mä hirveesti tästä päivästä tiedä, muutakun et pitää olla jotain vihreetä päällä, muuten kuka vaan voi tulla nipisteleen sua! Ja baareissa tarjoillaan vihreetä kaljaa.. Toi Patric oli Irlannin suojeluspyhimys ja samalla tänään on Irlannin kansallispäivä. S höpötti ihan innolla, kuinka koulussa noi pienet vihreät miehet eli menninkäiset tai vastaavat oli sotkenu paikkoja ja kuinka ne pystyy muuttuun näkymättömiksi ja vaikka mitä. Se oli niin söpö niistä vaahdotessaan!

No joo mentiin taas naapuriin kyläileen babyn kanssa aamulla, ensin vaan juoksin nolona kurkkimassa naapurin roskalaatikkoa, että onko siellä vielä roskat tallessa. Täällähän siis roskipäivänä laitetaan noi roskalaatikot tien viereen ja yleensä hostdad hoitaa sen, mut nyt kun se on pois, niin hostmum ei ollu muistanu. No hyvä ettei ollu vielä tyhjennetty, koska meijän roskis oli ihan täys ja kerkesin sen sit raahaan tienviereen.

S:n tultua koulusta mentiin kävelylle ja puistoon, ja voi vitsi kun baby rakasti keinumista. Tuolla on sellaset pyöreän malliset vauvakeinut, että sekin pystyy istuun siellä, eikä tipu. Se rakasti keinumista, se vaan nauro ihan hulluna koko ajan! Aurinko paisto koko ajan, joten mullakin oli päällä vaan toppi + ohut villapaita.

Kotona sit tein makaronilaatikkoa ja koska en halunnu hirveetä tappelua lasten kanssa, sanoin niille, että jos syötte valittamatta, mulla on teille ylläri, mutta jos valitatte, syötte silti, mutta ette saa yllätystä. Ja molemmat söi valittamatta! Saivat sit parit karkit molemmat ruoan jälkeen!

Ja muuten eilen illalla sähköpostia tarkistaessa siellä oli ikävä yllätys - La Fitness oli laittanu sähköpostia, että jäsenyytesi peruutettu, viimeinen laskutuspäivä 15.3 eli tiistaina. Lähti sit vihasta soittoa sinne ja se nainen siellä ei ymmärtäny mitä mä yritin sanoa. Sille ei mahtunu pääkoppaan, että hemmetti jos ne rahastaa mua maaliskuun 15pvä ja siinä luki, että vika päivä salilla on huhtikuun 13pvä, että missä se mun "ilmainen" kuukausi on, minkä maksoin jo sillon alussa kun liityin. Se käski soittaa tänään uudelleen, kun siellä olis se joku manageri, ja soitinkin, ja siinä odotellessa, että ne vastais tsekkasin sähköpostin, ja sieltä oli tullut viestiä, että ne palauttaa ton $37,44, minkä ne otti kaks päivää sitten. Eli jee, ei tarvinutkaan soittaa uudelleen, oli se lopulta ymmärtänytkin sit jotain tai sit ne puhelut tallentuu ja joku fiksumpi oli kuunnellu sen. :D

Iltapäivällä P ja S lähti leikkimään naapuriin, tolla P:n ikäsellä tytöllä, joka asuu parin talon päässä on trampoliini pihassa, joten ne on siellä ollu nyt koko ajan. Baby meni nukkuun ja mä menin takapihalle tekeen tota esseetä Chicagon kurssia varten pelkässä topissa ja hameessa, koska lämpöä oli +20 celsiusta, vitsi mitä ihanuutta! <3

Täällä muuten kun kaikki asiat menee aina vähän eri tavalla kun Suomessa, niin pari päivää sit kuulin, että täällä noi verot, mitä menee kouluihin, riippuu siitä mitä sun talos on maksanu. Mitä kalliimpi talo, sitä enemmän maksat veroa kouluihin. Mut toisaalta aika kätevä!

Hostmum tuli kotiin jo puol kuus ja manas sitä, että sillä piti työt alkaa tänään jo kaheksalta, koska se lopetti aikasemmin. Mut ei se sitä siis muistanu, vaan lähti ihan normaalisti kaheksalta. Sama on huomenna, että mulla alkaakin työt sit jo 7.20. Hui pitää herätä jo jopa seittemältä ;) Mut mentiin käymään hosmumin vanhempien luona ja sen äitillä on toi pandoran koru ja nyt sitä esitettä selaillessa tuli kauhee hinku saada itelleki sellanen! Eli ei kiitos enää uusia paloja nominationiin, vaan mieluummin sit pandoraa! Se on tosin kalliimpi, mutta se on kyl hieno!





Kuvat googlesta.



Noi siis toimii samalla periaatteella kun nomination, eli pystyy ostaan noita palasia sen verran kun haluaa. Ja niitä on paljon erilaisia, eli on varaa mistä valita. Halvimmat palat taitaa olla sellasta $25 luokkaa ja kalleimmat sellasta $300. Mutta paljon mitä mä kattelin, että oli hienoja, oli just $25-$75.

Nyt kattelen vielä hetken Criminal Mindsia ja sit painun nukkumaan! Huomenna onkin sit jo perjantai, jee! :)

5 kommenttia:

Jutta kirjoitti...

Criminal Minds<3333 oon kade ku siellä sitä tuli lähes joka ilta, ja täällä ei yhtäää:D

Mut mitä helvettiä PLUS KAKSKYT!<3 onko epäreilua vai epäreilua:D

Ja luulen et noihin Pandora koruihinkin joku toinen merkki myy halvemmalla, samal tapaa ku Nominationiin. Ite nominationin palathan maksaa iha tuhottomasti mut niitä on monii firmoi mitkä tekee ihan samaa korua halvemmalla.

enlav kirjoitti...

Haha joo toi Criminal Minds on kyl aika jees! :) Ja kyllä kelpaa nää lämpöasteet! Kello ei oo ees kaheksaa aamulla ja nytkin on +14. :)

Pi|vii kirjoitti...

mäkin haluisin ton pandoran korun, mutta se tulee jo ihan muutamalla palalla niin kalliiks että enhän mä voin niin hintavaa korua käyttää :D nimimerkillä hukkaa kaiken.

Anonyymi kirjoitti...

katotaan saatko suomeentuliaislahjaa :D
-eppu

enlav kirjoitti...

Pilvi: No mulla ei kyllä yleensä tavarat huku, mutta vaan jos saan lahjana, en mä ite raaski ittelleni noin kallista korua ostaa. :D

Essi: Haha :D