23.3.2011

Kakkosen päälle vaan kakkosta

Lähettiin aamulla taas kävelylle, vaikka taivas oli aika synkkä, ja sit alkokin tihuttaan jossain vaiheessa matkaa, mutta kyllä me silti joku tunti saatiin taas kulutettua ennen kunnon sadetta. Käytiin sit naapurissa vierailulla ja S:n tultua mentiin puistoon, naapuritkin tuli, kun aurinko paisto ja oli +20. Mä olin suunnitellu pyöräileväni salille, mutta sit alko sataan ja ukkostaan, joten kun hostmum tuli kymmenen yli kaks lähdin sitten autolla.

Tunnin verran treenasin ja sit suihkun jälkeen kotiin, ja melkein saman tien ajelin itävalta A:n luokse. Tosin käännyin tolla vartin matkalla kaks kertaa väärin, ihan lopussa. Ja kyllä, mulla oli gps, joka kerrankin toimi moitteettomasti, ite en vaan sit kattellu sitä niin tarkkaan, käännyin yhtä tietä liian aikasin, mikä oli umpikuja, ja sit oikeesta risteyksestä ajoin ohi, että jouduin taas kääntyyn jossain. No perille selvisin ja meillä oli oikein hauskaa. Ensiks pelattiin Guitar Heroeta, missä olin ihan surkea.. Vitsi A:lla on kyl niin kiva, kun sillä on kaks hostlasta, muistaakseni 10 vuotiaat, ja sit 19v. "hostsisko". Se opiskelee Columbuksessa, mutta on aina välillä lomilla tuolla ja esim. nyt sillä oli Spring Brake. Ihan sika kivaa, et sil on samanikänen kaveri siellä! :) No kuitenkin, pelailtiin sit erilaisilla korteilla, sillä oli jotkut oudot kortit ja pelattiin paria peliä, toinen oli ihan sika monimutkanen! Ja mä opetin sille Casinon, Maijan, Lännen nopeimman, James Bondin, p*skan ja valep*skan. Ja viimeisimmässä olin ihan voittamaton, A vaan mokaili koko ajan. V: "Kakkonen." A: "Kaks kymppiä." V: "Kakkosen päälle voi laittaa vaan kakkosta." A: "Okei, kakkonen..." (laittaa yhen niistä äskösistä korteistaan). Nyt se lupas harjotella sitä joka päivä, että voittaa mut ;)

Kotiin tulin puoli kymmenen jälkeen, ja ulkona salamoi. :( Muuten mun karkkilakko loppu tänään.. A pakotti mut syömään karkkia. No olinhan mä reilu kaks viikkoa karkkilakossa! On sekin mun mielestä ihan hyvin! Okei nyt katon hetken tätä jotain leffaa Knocked Up ja sit painuin nukkumaan, öitä!

3 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

wau siel on lammin!!! taal on hurjat +5 auringossa ku tuulee :P ja p*skat on parhaita korttipeleja! :) ja knocked up on hyva leffa! :)
onnea karkkilakon onnistumisesta, mun ennatys on varmaa kolme... tuntia! :D

enlav kirjoitti...

Haha no tavoitehan karkkilakolle oli kuukausi, et nyt jäi puolet uupuun ;)

Krista Lönnqvist kirjoitti...

no mut kerran sita vaa eletaan ja kuukausi on iso osa elamaa, melkeinpa liian iso olla ilman karkkia! :D
onneks usas ei kuitenkaa oo yhta hyvat karkit ku suomes ni on varmasti helpompaa :) paitsi jos erehtyy ikeaan :P