15.3.2011

Kirjastoesitelmä

Eilen heräilin jo poikkeuksellisesti vartin yli seittemän, koska halusin hetken keskustella hostmumin kanssa. Ilmottauduin ja maksoinkin jo viikonloppukurssin Chicagoon! Eli toukokuussa 14-15 päivä vietän opiskelemassa "experiencing America" Chicagossa! Toi on tosiaan vaan lauantai-sunnuntai, joten kyselin hostmumilta, jos saisin perjantain vapaaks ja lähtisin jo torstai-iltana Chicagoon, että olis yks päivä aikaa tutustua Chicagoon :) Ei se vielä osannu sanoa, kun hostdad ei oo täällä, se on taas Kaliforniassa työmatkalla, mutta toivottavasti, niin ei tarvis kahta kertaa Chicagoon matkustaa. Kun perhe tosiaan maksaa $500 opiskeluista, ja tähän mennessä oon käyny vaan noilla ilmasilla enkun tunneilla. Muuten täällä on tosi hyvin, että noi enkun tunnit on ilmasia, kun kaikkialla muualla oon kuullu, että ne maksaa! Mutta toi kurssi siis makso $315 + bussit Chicagoon alle viiskyt dollaria per suunta ja täytyy ensin ajaa Cincinnatiin, mistä se bussi lähtee. Eli pärjään tolla viidellä sadalla dollarilla, ettei ite tarvi maksaa mitään :)

No tosiaan eilen aamulla babyn nukkuessa katoin Date Nightin loppuun, mitä katottiin Tiian ja Jutan ollessa täällä, mut sit telkkari rupes pätkiin. Mutta oli ihana hyvä leffa! Pelattiin sit S:n tultua airhockeyta ja katteltiin Ice Age kolmosta! Sidin kommentit on parhaita: "I'm a single mother with three kids." Ei voi olla parempaa lastenleffaa! Kävin ekan kerran kattoon ton 09 Oxfordissa leffateatterissa ja sen jälkeen on tullu pari kertaa katottua. :D

No alettiin sit tekeen korvapuusteja S:n kanssa, se autto taikinan tekemisessä ja kun P tuli, niin sen kanssa sitten tehtiin ne korvapuustit. Tuli ihan hyviä ja tein ne siis iltaa varten, tota kirjastoesitelmää varten. Hostmum tulikin jo puol kuus, joten mulla oli aikaa hengailla ennen kirjastoon menoa.

Esitelmän piti alkaa seittemältä, mut noi ootti vielä ihmisiä paikalle, joku viistoista ihmistä siellä sit ehkä oli. Rento esitelmä, keskusteltiin sen kirjastotädin kanssa, se kyseli jotain peruskysymyksiä ja sit kerroin yleisesti vaan jotain ja luin Tatu & Patu: This is Finland -kirjaa. Luin myös suomalaista Nalle Puhia vähän, saivat kuulla suomea. Sain tuolta kirjastosta sit kangaskassin, kynän ja termosmukin! :)

Menin sit vielä salille ton jälkeen, sellasen puol tuntia treenasin. En mä vaan osaa treeenata noin myöhään (puoli yheksäks menin salille), joten halusin vaan päästä nukkumaan...

Ei kommentteja: