5.3.2011

Suomeilua

Maanantaina löysäiltiin aamu, pumpattiin auton rengas, ja kun S tuli koulusta ja siivoojat sai hommansa tehtyä, pakattiin S ja baby autoon (en muistanu varmaan mainita, että hostdad kiinnitti vauvalle istuimen mun autoon ja siirrettiin S:n korokeistuin kans) ja ajettiin tohon korjaamolle. Me mentiin sit käymään Hallmarkissa ja Krogerissa siinä vieressä sillävälin, kun ne korjas ton renkaan. Siinä ei kuulemma ollutkaan reikää, vaan vikaa tossa, mistä sitä ilmaa sinne laitetaan. Päästiin sit Dayton Mall:ille, ja suurimmaks osaks ajasta S oli se vauva, joka istu rattaissa ja baby viipotti hirveetä vauhtia eteenpäin. Ja siitä kyllä näkee, että se rakastaa ihan tuhottomasti huomiota. Ykskin kaupantäti tuli puheleen sille, että kuinka söpöläinen se on, ja baby meni vaan sen syliin. Ja se keikistelee ja nauraa keskellä käytävää, kun joku sille puhuu ja se "vastailee" ja lähtee käveleen niitten perään. Pari kertaa kyllä taas sai kuulla kuinka söpö vauva se on. Ja pari kertaa lisää taas sain kuulla kuinka söpö vauva MULLA on. Yks kaupantäti kyllä oli fiksu, ja kysy, että kenen lapsia nää on (oltiin siinä Jutan kanssa), kun te ootte molemmat blondeja.

En muista mitä mä ostin minäkin päivänä, koska käytiin Dayton mall:illa lasten kanssa myös tiistaina ja torstaina. Mutta Dayton Mall:ista lähti mukaan ainakin punaset balleriinat $10, vaaleanruskeat sandaalit n. $30 (mutta mulla oli $25 lahjakortti ja $5 etuseteli, niin itelle jäi maksettavaks alle $2!), mustat korkkarit n. $20 (aika järkyttävän korkeat korot, mutta niillä oli hyvä kävellä!), farkkushortsit n. $22, hajuvesi n. $10.

Mut lähdettiin tollon maanantaina vähän liian myöhään Dayton Mall:ilta kotiin, joten jouduin soittaan naapurille, että voiko se ottaa P:n pariks minuutiks, kun ei ehditä ennen sen bussia kotiin. Sille se oli tietty ihan ok, ja vaan parilla minuutilla missattiin P:n bussi.

Tiistaiaamuna rengas oli taas tyhjentyny jonkin verran (tällä autolla on tosiaan jotain mua vastaan), joten pumppailtiin se ja lähdettiin sit S:n tultua Dayton mall:ille. Tällä kertaa lähdettiin ihan ajoissa ajaan takasin kotiin, mutta minä onnistuin eksymään! Meillä oli puoli tunta aikaa ehtiä kotiin (matkaan menee 10-15min) ja myöhästyttiin taas. Nyt kyllä jo hävetti soittaa naapurille, että otatko taas P:n hetkeks hoitoos.. Kymmenen minuuttia otiin myöhässä, eli sellanen 40min meni tohon matkaan. Illalla mentiin Cheesecake Factoryyn syömään, otin Old Fashioned Burgerin ja Tiian kanssa puoliks fresh strawberry cheesecaken. Ja sen jälkeen mentiin leffaan kattoon Hall Pass, mikä oli kyllä ihan hyvä leffa, vaikka mä torkahdin ihan hetkeks, mutta mua vaan väsytti niin kamalasti. :D



Iltapäivällä katteltiin P:n kanssa Death at the Funeral, mikä oltiin taas vuokrattu dollarin leffaboksista. Mä olin itseasiassa nähny ton jo aikasemmin, mutta oli hyvä leffa! Ilallla oli suunnitelmissa mennä Cincinnatin outlemall:ille, mutta hostdad käski mennä takas korjaamolle ensin, koska toi rengas ei oo vieläkään kunnossa. No nyt ne sit löysi sieltä reiänkin (vai reijänkin?), ja istuskeltiin sit siellä oottamassa (tai no ensin piti hakea jäätelöä Krogerista ja taidettiiin vuokrata Paranormal Activity 2). Tohon nyt kulu lähemmäs tunti, joten ei viittitty enää outletille lähteä, vaan mentiin Dayton mall:ille. Illalla yritettiin kattoa toi leffa, mutta siinä oli vikaa, ei lähteny pyörittään sitä alkuunkaan).

Keskiviikkona oli lyhyt päivä, me mentiin aamusta vaan babyn kanssa ennen S:n tuloa tohon Metro Parkiin käveleen ja ottaan kuvia. Tuolla on hei Ohion kolme vanhinta puuta, niin onhan se nyt aika hieno puisto! ;) Mut saatiin kivoja kuvia, ja siellä vilisi jotain koululaisiakin hirveenä laumana retkeilemässä. S:n kanssa vaan pelailtiin ja odotettiin, et hostmum tuli ennen kahta kotiin. Me suunnattiin sit tonne Air Force Museumiin, mikä on amerikan suurin air force museo! Se oli ilmanen ja nähtiin mitä koneita oli käytetty mm. Kultaisessa sodassa. Tai niin me Tiian kanss toi "cold war" luettiin.. Hups.

Tuolta suunnattiin vihdoin Cincinnati Outletille, ja tuli taas vähän osteltua... Vitsi oo nyt vannonu, että kun tytöt lähtee takas suomeen, mulla alkaa säästökuuri. PAKKO alkaa, muuten mulla ei oo yhtään rahaa. No kuitenkin, ostin tuolta elämäni ensimmäiset converset! Ihanat vaaleanpunaiset söpöläiset n. $25. Ne on kyllä vähän pienet/tiukat, mutta ei ollu isompaa, ja käytän noita aina "pikkusilla" matkoilla, kun tietää, ettei tarvi kävellä paljoa! 8) Siskolle ne on varmaan sopivat, että ehkä se saa niitä lainailla suomessa sit (tosin en oo varma, se ei ehkä tykkää mun vaaleanpunaisista ihanuuksista). Converse -kaupasta lähti mukaan myös vaaleanpunainen t-paita n. $10 ja harmaa pitkähianen paita n. $8 (samanlainen, minkä ostin jo tummana). Chartolle Russe:lta lähti mustat nilkkurit alle $30 ja PacSun:ilta yks hajuvesi $5. Kannoinkohan mä vielä montakin pussia tuolta mukanani...

Centervillen päässä poikettiin mäkkäriin hakeen ruokaa, ja itsehän tilasin kanasalaatin, mitä jouduin venaan ylikauan, ja lopulta sain kolme kananugettia... No en tiiä miten pirussa se salaatin kuuli nugetteina, mutta äkkiä ne sen sit korjas, ja sain salaattini noitten nugettien hinnalla, eli halvemmalla. Mut meitä ei kyllä aina ymmärretä, koska Tiiakin tilas Fairfield mall:illa Chick-fil-A:ssa kanasalaatin, niin sille oltiin törkkäämässä vaan yks kananugetti. :D Sen jälkeen Tiia on käskeny pääosin mun ja Jutan tilaan sille ruokaa. :D

Torstaina käytiin aamulla babyn kanssa Kohl's:illa, ja löysin itelleni ruskeat varvasläpsyt alle $4 (ja joku päivä ostin jostain ruskeat korkkarit about $25, en pysy enää perässä, kun oon ostanu kaheksat kengät näitten täälläoloaikana). S:n kanssa mentiin taas Dayton mall:ille ja iltapäivällä ei mitään ihmeellistä. Katteltiinkohan me nyt torstaina vai jo keskiviikkona toi Paranormal Activity 2, kun käytiin hakeen uus dvd, mut ei ollu ees hyvä. Ykkönen oli pelottavampi! Illalla käytiin syömässä Mimi's cafeessa ja meillä oli aivan ihana miestarjoilija! Me yritettiin arvioida sen ikää ja puhuttiin siitä varmaan koko ruokailu, ja se hymyili välillä siihen malliin, että ruvettiin jo epäileen, että se on salainen suomitaitaja..

Perjantaina mentiin S:n tultua takas Kohl's:ille, ja löysin ihanan paidan, niin piti sit ostaa kahessa värissä, mustana ja oranssinpunasena (n. $12/kpl) ja parit rintsikat lähti kans mukaan. Iltapäivällä ei ollu mitään ihmeellistä, autettiin S:ää askarteleen synttärikortti sen jolleki kaverille ja noi pelas noilla Jelly Beaneilla jotain karkkipeliä, kun P ja S on himoinnu noita mun karkkeja jo pienen ikuisuuden.

Illalla mentiin taas Cheesecakeen syömään, otin tylsä ja otin saman hampurilaisen kun viimeks. Ja me bongailtiin ihania tarjoilijoita, mutta meillä oli kyllä nainen :( Just tätä tuuria! Mutta onneks se yks ihana kyllä aina käveli ees taas siitä meijän pöydän eestä, mutta ei ollu meijän. Jälkkäriks otettiin taas Tiian kanssa puoliks joku lime-vadelmakakku, parasta mitä oon tuolla syöny! Illalla katteltiin Letters to Juliet, mutta mä nukahdin taas jälleen kerran... Ei mua sit enää nukuttanu, mut mentiin nukkumaan kahentoista aikaa, mutta juteltiin tosi kauan, ainakin vielä puol kaks kurkkasin kelloa.

Jee nyt on ainakin jotenkuten blogi päivitetty! Kuvia tulossa myöhemmin! :)

PS. En kestä, et tytöt lähtee ylihuomenna! :( Mihin nää päivät menee niin nopeesti?

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Jee päivitys! Mut hei sama shoppailla siellä ku Suomessa ois kuitenki kalliimpaa!:D Paitsi sun pitää varmaan ostaa toinen matkalaukku ku tuut sitte takas Suomeen...

enlav kirjoitti...

Joo, niinpä! Lähetin kavereitten mukana täyden matkalaukun kamaa suomeen (paino 49lbs, kun painoraja on 50lbs...) Ja siis suurin osa tavaroista on mulla täällä vieläkin.. Saa nähdä montako matkalaukkua tarvii sit, ei kyl kahta enempää voi tarvita, kun yks meni jo nyt. No saa nähdä. :D