11.3.2011

Tsunami in the Japan

Aamulla juttelin pitkästä aikaa äitin kanssa skypessä! <3 No ylläri ettei se oo "ehtiny" koneella käymään, kun siellä tulee telkkarista noita MM- kisoja, hiihtoo jne... Varmaan puoli yhentoista aikaa saksa S tuli tänne vierailulle, baby oli nukkumassa, joten opetin sillekin speed stackin ja sit pelattiin jengaa, eli tota puutornipeliä, missä otetaan vuorotellen yks pala pois. Häviäjä on siis se, joka onnistuu kaataan ton tornin. S lähti just ennen kun S tuli koulusta vartin yli kakstoista. Niin tosiaan eilisen lumen takia koulut oli lykätty kahella tunnilla, siellä oli alle 10cm lunta. Ja päivän aikana se onneks suli pois!

Sit tein tänään pienen sukkaprojektin, tyhjensin kaikkien lasten sukkalaatikot ja aloin ettiin pareja. Noita sukkia oli ihan törkee määrä, ja suurin osa oli just ilman pareja missä sattuu. Siltikin parittomia jäi vielä vaikka kuinka monta, et ne on hukkunu jonnekin tietämättömiin joskus. No nyt on P:lläkin sukkia, koska joku aika sitten se valitteli, ettei sillä oo yhtään sukkia, mutta ei ihmekään, kun S:n sukkalaatikossa oli sen kaikki sukat.

Menin sit salille tunniks rehkiin, jalka taas vähän vihotteli vastaan, mutta suht rankasti vedin! Hostdadin äiti tuli sit illalla tänne viikonlopuks ja sain siis iltapalaks tota ihanaa rieskan tapasta, mitä se aina tekee! :)

Hei minkä takia en löydä mun asetuksista samoja kohtia kun tossa ohjeessa? En pysty muokaan noita asetuksia tollain, kun en löydä noita juttuja...

"To edit your Microsoft Internet Explorer preferences, please follow these steps:

1.From the Tools menu, choose Internet Options.
2.To update your cookies setting, click the Privacy tab.
3.Click the Default button or move the slider to a setting below 'Block All Cookies'.
4.Then, to enable SSL, select the Advanced tab.
5.Scroll down to the Security section and select the checkboxes marked 'Use SSL 2.0' and 'Use SSL 3.0'.
6.Click OK."

Alan painuun pikku hiljaa nukkumaan, kun aamulla olis tarkotus mennä salille huhkimaan :) Joten öitä! <3

PS. Huihui kun tsunami iski tonne Japaniin! Ja olihan se aiheuttanu tuhoo myös vähän Kaliforniassa! Äsken vasta tosiaan tsekkailin noita kuvia ja videoita. No kyllä mä jotain uutisia vähän jo salillakin näin, ja aamulla äiti kerto siitä. Tuntuu, että koko ajan iskee joku tsunami, maanjäristys tai tulivuorenpurkaus jossain päin maailmaa!

Ei kommentteja: