12.3.2011

Kellot siirtoon

Aamulla oli suunnitelmissa pyöräillä salille, mutta rengas oli sit talven jäljiltä tyhjillään, enkä osannu käyttää pumppua, joten jouduin meneen autolla. Taas tunnin verran työskentelin salilla ja näin myös miten hostmumin isä siellä aikaansa käyttää. Ei ihmekään, että se käy tosi monta kertaa viikossa spinningissä, sillä eihän sen tosta itsenäisestä treenauksesta tuu mitään. Se kun on niin puhelias, niin siellä se aina jutteli joka laitteen välissä uudelle henkilölle, kuka sattu oleen siinä vieressä, että enemmän menee varmaan aikaa jutteluun.

Skypettelin sit Jutan kanssa ennen kuin mentiin itävalta A:n kanssa tonne Metro Parkkiin käveleen. Se oli vaihteeks puoli tuntia myöhässä.. No se oli kuulemma eksynykin, ettei tosiaan ollu kotoaan lähteny noin myöhään. Oli ihana aurinkoinen sää, mutta ihan hirvee tuuli! Ainakin yli tunti vaelleltiin noita reittejä ja otettiin kuvia.

Sieltä sit mentiin sen luokse, sen hostperhe siis asuu maaseudummalla, niillä on viis hevosta! Yks ihana poni ja neljä hevosta, ja kyllä ne kaikki hevoset tuli siihen aidan luokse pällistelemään rapsutettaviks, mutta ei se poni, mitä olisin halunnu. Se vaan ahneena söi siellä ruohokorsia, mitä pysty löytään. Se oli tosi söpöläinen, iso shettis tai sit joku muu, ei sen hostisäkään oikein tienny mikä se on.

Tulin sit kotiin vaan syömään ja lähdin kävellen tapaan saksa S:ää. Tavattiin tossa yhessä mutkassa ja mentiin hiukan käveleen tohon naapurustoon ja sit sen kotiin. Kävellen meiltä niille on alle 15min! Katteltiin She's my best friend's girl -leffa, vuonna 2008 tullut, hyvä komedia! S halus sit leffan päätteeks heittää mut kotiin, joten ei tarvinu kävellä.

Täällä mua ootti vielä puhtaat pyykit pyykkikorissa, kun en niitä päivällä jaksanu laittaa, joten äsken sitten tappelin lakanoitten kanssa. Vihaan pussilakanan laittamista! Mutta nyt ne on kaikki laitettuna ja tää sänky kutsuu mua erittäi kutsuvasti nukkumaan. Onneks yhellä tytöllä oli facebookissa muistutus, että kelloja siirretään ens yönä, joten en oo aamulla ihan kujalla! Eli huomisesta menetetään yks tunti, mutta se tarkottaa kesän tuloa, koska illat valottuu! :) Öitä!

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Höh, täällä käännetään kelloja vasta 2vkon päästä

enlav kirjoitti...

Anni: Joo niin kuulin äitiltä! Eli nyt ollaan pari viikkoa vaan kuuden tunnin aikaerolla. :)